Ragn-Sells er produsent av gummigranulat
Ragn-Sells leverer gummigranulat som dekker de fleste behov.
Gummigranulat brukes i dag til mange ulike formål. Ragn-Sells leverer blant annet gummigranulat til kunstgressbaner (nye prosjekter og etterfylling), til asfaltproduksjon m.m. Ta kontakt med oss for å se hvordan vi kan dekke ditt behov, det kan lønne seg å kjøpe gummigranulat direkte fra produsenten.
 
Telefonnummer:
E-postadresse:
 

Hvorfor bestille gummigranulat fra Ragn-Sells?

Det er trygt å velge granulat fra Ragn-Sells. Det gjennomføres jevnlige analyser av materialet, og teknisk datablad leveres med gummigranulatet dersom ønskelig for dokumentasjon. Alle våre dekk som blir til gummigranulat er samlet inn i Sverige og Norge.

Bestill medium gummigranulat for kunstgressbaner i vår nettbutikk

Bestill medium gummigranulat til etterfyll av din kunstgressbane online, betal med kort eller motta faktura på e-post. SBR gummigranulat er det mest brukte granulatet på markedet, og blir produsert av resirkulerte bildekk på vår fabrikk i Sverige.

Bestill gummigranulat i vår nettbutikk.  

Gummigranulat leveres i 3 forskjellige kvaliteter

Fin gummigranulat brukes blant annet i asfalt.
 
Fin gummigranulat (0–1,2mm, pulver) brukes blant annet i asfalt,  den gjør asfalten mer stille og slitesterk.
 
Medium gummigranulat brukes blant annet i kunstgressbaner. 
 
Medium gummigranulat (1–2,8mm) brukes blant annet i kunstgressbaner, og tilfører den sviktende egenskapen.
 
Grov gummigranulat brukes blant annet som underlag i kunstgressbaner. 
 
Grov gummigranulat (2,5–4mm) brukes blant annet som underlag til kunstgressbaner og som underlag i forbindelse med hestesport/ridning.

Fra bildekk til gummigranulat

Ragn-Sells Dekkretur samler inn 130 000 tonn med kasserte dekk i Sverige og Norge hvert år. For å øke andelen av dekk som materialgjenvinnines etablerte Ragn-Sells en fabrikk for produksjon av gummigranulat i Heljestorp som ligger i Sverige. Beliggenheten er valgt fordi den er sentral både i forhold til leveranser av kasserte dekk fra Sverige og Norge, og i forhold til avstand til de viktigste markedene for gummigranulat. 
© Ragn-Sells AS - 08899@ragnsells.no - Kontakt oss - Tlf: 08899 - Generelle vilkår - Org.nr: 952 187 627