Avfallsløsninger for borettslag og boligsameier
Avfallsløsninger og containerutleie for borettslag og sameier fra Ragn-Sells.
Vår og høst er høytid for dugnader og ryddeaksjoner i borettslag og boligsameier rundt omkring i det vidstrakte land. Som styreleder eller den som planlegger dugnaden kan det være godt å vite at vi ønsker å bidra til at dette skal bli både billigere og enklere for deg. 

Samarbeidspartner og offisiell leverandør boligselskaper

Ragn-Sells er samarbeidspartner og offisiell leverandør til Huseiernes Landsforbund, USBL, BORI, TOBB, Halden Boligbyggelag og Kongsberg Boligbyggelag. Dette innebærer at vi har spesialtilpassede løsninger og priser for dere som skal arrangere dugnader og ryddeaksjoner. Alt fra vanlig containerutleie til tømming av sandfang og tømmekvelder med komprimatorbil kan bakes inn i løsningen.
 
Uansett om du eller ditt borettslag/boligsameie er tilknyttet en av våre partnere eller ei, hjelper vi deg naturligvis med et godt tilbud. Ring oss på telefon 08899 eller send en e-post til 08899@ragnsells.com.

Her er en oversikt over våre samarbeidspartnere når det gjelder boligselskaper, borettslag og boligsameie. Medlemsfordeler containerutleie

Dersom du er medlem av Huseiernes Landsforbund, USBL, BORI, Halden Boligbyggelag eller Kongsberg Boligbyggelag tilbyr vi gode medlemsfordeler. Sjekk hvilke fordeler dere har, og se prisen på containerleien i nettbutikken. Husk å benytte rabattkoden du har fått opplyst fra ditt boligselskap.

Online bestilling av container - betal med faktura eller kort

Når du bestiller container i vår nettbutikk for containerutleie kan du velge om du vil betale med kort eller AfterPay Faktura. Dersom du velger fakturaløsning får du fakturaen på e-post med to ukers betalingsfrist. Fakturaen kan også nedbetales over en lengre periode. Du velger selv om du ønsker fakturaen knyttet opp mot ditt personnummer eller et organisasjonsnummer. Les mer om AfterPay Faktura her.

Last ned nyttig informasjonmateriell til dugnad

Når du skal arrangere dugnad eller ryddeaksjon ønsker vi å hjelpe deg med organiseringen, og i tillegg sørge for at sorteringen blir så bra som mulig. Her finner du et informasjonsskriv med tidspunkt for dugnad og informasjon om sortering som kan distribueres i postkasser eller på oppslagstavler i forkant av dugnaden. Enkelt og raskt! Klikk på bildet for å laste ned utskriftsvennlig PDF.
 
© Ragn-Sells AS - 08899@ragnsells.no - Kontakt oss - Tlf: 08899 - Generelle vilkår - Org.nr: 952 187 627