Henting av mindre mengder avfall i Moss

Det er tid for vårrydding. Har du litt avfall du vil bli kvitt, men ikke så mye at du trenger å leie en container? Vi kan hente avfallet hjemme hos deg som bor i Moss, så slipper du å stå i kø på gjenvinningsstasjonen.

Henting av avfall i Moss og omegn.

Hva slags avfall kan vi hente?

Vi kan hente tilsvarende avfall som det er lov til å sortere som blandet avfall. Det vil si ikke husholdningsavfall, det skal i dunken hjemme. Hentingen gjøres fortrinnsvis på dagtid tirsdager, med en av våre komprimatorbiler i Moss. Har du mye avfall, og store gjenstander må du leie en container til fastpris.

Finn ut mer om blandet avfall her

Avfallet må veie mindre enn 500 kilo, og må være håndterbart for våre sjåfører (ikke mer enn 20 kilo per kolli), og må plasseres maks 5 meter fra veien. Benytt gjerne avfallssekker, disse må være gjennomsiktige. Enkeltgjenstander kan ikke være for store for en vanlig renovasjonsbil. For eksempel store møbler som sofaer o.l kan vi ikke hente.

Pris inkludert mva

Grunnpris 750 kroner + 3,20 kroner per kilo avfall som veies inn på bilen.

Bestill henting av avfall

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling. 

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)