Alle Ragn-Sells avdelinger er åpne.
Per dags dato er alle Ragn-Sells sine avdelinger åpne, og vi tar imot bestillinger som normalt.

Alle Ragn-Sells avdelinger er åpne

Ragn-Sells jobber på spreng for å opprettholde leveranse av tjenester på beste måte, og tar imot bestillinger som normalt. Alle Ragn-Sells anlegg er åpne, og per dags dato utføres oppdrag etter vanlige bestillingsrutiner.

19 mar 2020

Målet er hele tiden å unngå opphopning av avfall, derfor bestreber vi å holde åpent for henting av avfall. Det betyr at de som ønsker å rydde hjemme eller på jobb, kan leie containere. Nettbutikken og kundeportalen (kun for bedrifter) er åpen for bestilling hele døgnet, det anbefales å bestille på nett i disse dager.

Hansker, god håndhygiene og avstand under rydding

For å unngå videreføring av smitte, er det viktig at alle også under rydding og oppussing tenker forebyggende, spesielt i tilfeller hvor håndverkere eller andre hjelper til.

- Dersom du bestiller container, husk hansker, god håndhygiene og avstand til andre under ryddingen, sier Bente Åsen Sørum, CMO i Ragn-Sells AS.

Følger anbefalinger fra Folkehelseinstituttet

Ragn-Sells følger alle anbefalinger fra folkehelseinstituttet, og vi har innført en rekke tiltak. Det er også innført beredskap for sykdom i egne rekker, og planlagt for mulige ferdselshindringer. Foreløpig er anleggene åpne, noen steder med noe innskrenkede åpningstider.