Ragn-Sells sin nye chatbot heter Ragge.
Ragn-Sells sin nye chatbot står klar til å hjelpe deg 24/7.

Ragn-Sells lanserer chatbot

Vår nye virtuelle medarbeider er under opplæring. Han heter Ragge og står klar til å hjelpe deg 24/7.

03 sep 2018

Ønsker du å følge med på hva vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

- Kundene våre ønsker i større og større grad å finne svar på spørsmål selv. Det ser vi gjennom bruken av vår kundeportal. Chatboten Ragge skal gjør det lettere å finne frem til riktig informasjon, sier Bente Sørum, markedsdirektør i Ragn-Sells.

- Vi håper Ragge skal avlaste kundesenteret vårt, og sørge for at de får mer tid til salgsfremmende aktiviteter og henvendelser som kommer på telefon og e-post, sier Sørum.

Bedre tilgjengelighet. Ragge er på jobb døgnet rundt, året rundt. Han svarer på spørsmålene dine også utenfor de ordinære åpningstidene.

Raskere svar. Ragge kan snakke med hundrevis av kunder samtidig, du trenger aldri vente på at han blir ledig.

Saken fortsetter under bildet

Ragge er for det meste blid med glimt i øyet, han er ekspert på miljø, kildesortering og gjenvinning! Slik ser Ragge ut, for det meste blid med et glimt i øyet. Han er veldig hjelpsom!

Riktig tidspunkt

Chatbot-sjef og markedskoordinator Andreas Brønmo er sikker på at Ragge blir tatt imot med åpne armer:

- Vi blir stadig mer vant til å bruke chatfunksjoner, både i hverdagen og på jobb. Samtidig har teknologien blitt mer tilgjengelig og løsningene er bedre. Derfor følte vi dette var riktig tidspunkt for å satse på Ragge.

- Mange av henvendelsene vi får i dag, kan kunden ofte løse selv i kundeportalen eller finne informasjon om på våre nettsider. Vi ønsker at Ragge skal veilede kundene inn på selvbetjeningsløsninger slik at de raskere får svar på det de lurer på. I løpet av de neste månedene skal vi jobbe for å få han til å bli en mester på sortering, sier Brønmo.

Under opplæring

For å lykkes med det, er Ragge avhengig av feedback og trening.

- Ragge er som oss andre. Han kan ikke alt, men lærer fort. Han blir litt flinkere hver gang han snakker med noen. Tilbakemeldinger fra kundene våre er viktig for at han skal utvikle seg videre, sier Brønmo og understreker at potensialet er enormt:

- Arbeidet vårt med Ragge danner også grunnlaget for at du på sikt kan snakke med han muntlig. Snart er nemlig stemmestyrt teknologi tilgjengelig på norsk. Han skal også lære seg svensk og estisk når tiden er moden, avslutter Andreas Brønmo.

PS: Ragge er tilgjengelig på alle våre digitale flater, du finner ham nede i høyre hjørne i din nettleser.

Kontaktperson Chatbot

Ta kontakt med Bente Åsen Sørum - bente.sorum@ragnsells.com.

Bente Åsen Sørum

CMO

90507463 bente.sorum@ragnsells.com