Ragn-Sells tar fortsatt koronatiltakene på alvor

Ragn-Sells tar fortsatt koronatiltakene på alvor

God og trygg avfallshåndtering er en viktig brikke i hverdagen for vårt samfunn. Vi vil bestrebe oss til det ytterste for å få utføre våre oppdrag hos våre kunder i den alvorlige situasjonen vi nå står i sammen. Gjennom god beredskap vil vi sikre at våre medarbeidere forblir friske, trygge og virksomme slik at vi kan utføre våre oppdrag som normalt.

08 mai 2020

Saken ble sist oppdatert fredag 8. mai 2020 klokken 10.45

Vi følger myndighetenes anbefalinger til punkt og prikke. Ekstratiltak der vi kan gjøre mer enn anbefalt, har blitt innført. Vi har fremdelses en operativ beredskapsgruppe som fortløpende vurderer tiltak som skal og bør gjøres. Dette sammen med våre avdelinger, samarbeider vi om å følge opp tiltakene. Så langt har dette fungert svært tilfredstillende. Selv om Norge nå åpner mer og mer opp, må vi alle fortsatt passe på og forholde oss til retningslinjene. Det gjør vi fortsatt i Ragn-Sells.

Smittefarlig avfall

Det er fortsatt viktig at alle våre kunder som befatter seg med smittefarlig avfall forholder seg til regler for dette. På Lovdata.no finner du forskriften om smittefarlig avfall, du finner også viktig informasjon om smittefarlig avfall i vår guide for kildesortering.

Benytt vår kundeportal

Vi ser at det digitale har fungert meget godt gjennom Korona krisen så langt.  Vår kundeportal er intet unntak. Vi vil derfor oppfordre enda flere av våre kunder om å benytte vår digitale kundeportal for bestillinger og gjøremål.

Gjennom kundeportalen kan du foruten bestillinger, hente ut rapporter, be om fakturakopier og mye mer. Er du som kunde ikke bruker av tjenesten allerede, kontakt oss på epost kundesenter@ragnsells.no så hjelper vi deg.

Kontakt oss

Har du spesifikke ting du ønsker å diskutere med oss vedrørende din avfallshåndtering, så ta kontakt med din salgsrådgiver som vil bistå deg.

Har du andre spørsmål vedrørende hvordan vi som selskap håndterer koronaviruset, kontakt Bente Åsen Sørum på e-post.