30% økning i containerutleie på nett hittil i år
2021 ligger an til å bli et veldig godt år for containerutleie i Ragn-Sells sin nettbutikk, med 30% økning så langt sammenliknet med rekordåret 2020. Foto: Ragn-Sells

30% økning i containerutleie på nett hittil i år

Ragn-Sells opplever at befolkningen nå er langt mer fremme når det gjelder digitale løsninger for bestilling av tjenester på nett.

24 sep 2021

Handel av varer på nett har pågått i mange år, nå bestilles også tjenester i langt større grad. De siste årene ser Ragn-Sells at flere har valgt å bestille container for henting av avfall i nettbutikken fremfor å bestille via telefon slik det har vært tradisjon for.

- Vanene våre har gradvis endret seg over flere år, spesielt den siste tiden har de fleste av oss blitt tvunget til å handle mer digitalt. Gjennom kundeanmeldelser på Trustpilot ser vi også at kundene opplever tjenesten som enkel og forutsigbar, forteller markedssjef Bente åsen Sørum i Ragn-Sells.

Passerte fjorårets omsetning i september

Helt fra lansering av ny nettbutikk for syv år siden har Ragn-Sells opplevd en gradvis omsetningsvekst i nettbutikken. I fjor kom et byks med hele 56% økning sammenliknet med året før. 2021 viser seg å bli et vel så godt år, med 30% økning så langt sammenliknet med rekordåret 2020.

- Allerede nå midt i september passerte vi omsetningen i nettbutikken for hele året 2020. Dette er en svært gledelig utvikling, sier Åsen Sørum.

Artikkelen fortsetter under illustrasjonen

Omsetningsutvikling Ragn-Sells sin nettbutikk årene 2014-2021 (prognose 2021). Kilde og foto: Ragn-Sells Omsetningsutvikling for Ragn-Sells nettbutikk årene 2014-2021 (prognose 2021). Kilde og illustrasjon: Ragn-Sells

Enkel prismodell for containerutleie

Ragn-Sells tilbyr container til fastpris for mange typer avfall, og SmartBag avfallssekker til fastpris i nettbutikken.

- Mange i vår bransje annonserer for fastpris på container, og oppgir gjerne pris i annonsen. Den prisen er ikke alltid den reelle. Ofte er dette kun for de første kiloene med avfall, overstiger man for eksempel 750 kilo, påløper ekstra kostnader. Vi ønsker tydelighet og forutsigbarhet for private og boligselskaper, og leier ut containere til fastpris uansett vekten på avfallet så lenge det er innenfor hva containeren tåler av vekt, forklarer markedsansvarlig i Ragn-Sells Anders Ellefsen.

Det er viktig å følge sorteringsinstruksjonene som du finner i nettbutikken og i ordrebekreftelsen fra Ragn-Sells.

- Noen få av våre kunder opplever å få et sorteringstillegg i etterkant, men dersom du sorterer avfallet riktig i henhold til instruksjonene får du ingen overraskelser etter at vi har hentet inn containeren. Det er heller ikke anledning til å fylle containeren over kanten, avslutter Ellefsen.