Ragn-Sells er samarbeidspartner med Stiftelsen Ridderrennet.
Sitskier på toppen av Synshorn under Ridderuka 2018. (Foto: Henning Valen)

Vi sees på Ridderuka

Vi vandrer alle i mørket. Noen fordi de ikke ser med øynene. Noen fordi de ikke ser med tankene. De fleste av oss fordi vi ikke ser hverandre.

20 mar 2019

Dette var tankene til grunnleggeren av Ridderrennet, Erling Stordahl. Stordahl var selv blind, og opplevde at det å være ute på ski gav ham en spesiell fysisk og psykisk frigjøring. Han ønsket å bidra til at andre i samme situasjon skulle få den samme sterke opplevelsen på ski. Slik ble verdens største årlige vintersportsuke for syns- og bevegelseshemmede til.

- Under Ridderuka arrangeres det trening og konkurranser i vintersportsaktiviteter som langrenn, skiskyting, snowboard, alpint, truger, kiting, og aking. I tillegg kurses det i piggeteknikk, kiting, portkjøring og smøring av ski, sier Anne-Kristin Wadahl, daglig leder i foreningen Ridderrennet.

Viktige bidrag

Uka arrangeres i 2019 for 56 år på rad og samler i år rundt 400 deltakere fra 10 ulike nasjoner. Den 24. – 31. mars braker det løs på Beitostølen, og Ragn-Sells er klare for å bidra i sin 6. Ridderuke.

- Ragn-Sells har vært involvert siden 2014, og begynte engasjementet med å stille frivillige medarbeidere til disposisjon. I 2019 ble Ragn-Sells en av hovedsamarbeidspartnerne sammen med Entra og Lions. Foreningen Ridderrennet setter stor pris på engasjementet til Ragn-Sells, og håper på et godt samarbeid i mange år fremover, fortsetter Anne-Kristin Wadahl.

Norges Idrettshøyskole og Beitostølen Helsesportsenter er medarrangører, og Forsvaret en svært viktig støttespiller.

- Uten bidraget fra samarbeidspartnere, medarrangører og støttespillere ville det vært umulig å gjøre det mulige mulig, legger Wadahl til.

Saken fortsetter under illustrasjonen

Administrerende direktør Bjørn Hoel deler ut medaljer til deltakerne under Ridderuka 2018. Ragn-Sells stiller mannsterke med frivillige mannskaper. Administrerende direktør Bjørn Hoel, deler her ut medaljer til deltakerne under Ridderuka 2018.

Bredt spekter

Programmet er variert og formålet er at det skal treffe bredt både når det gjelder interesser og alder, det sosiale er veldig viktig.

- Det arrangeres blant annet en egen fjellsportsdag i samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT). Andre sosiale aktiviteter vil være konsert med Feel Good Orchestra, standup med Tommy Steine, motivasjonsforedrag med Johan Kaggestad, musikkquiz og talentaften. Ragn-Sells setter samfunnsansvar svært høyt, og det å få lov til å bidra på denne mulighetens arena betyr mye for oss, avslutter Bente Åsen Sørum, direktør for marked og kommunikasjon i Ragn-Sells.

Kontaktpersoner Ragn-Sells

Ta kontakt med Bente Åsen Sørum - bente.sorum@ragnsells.com.

Bente Åsen Sørum

CMO

90507463 bente.sorum@ragnsells.com