Ikke alt kan gjenvinnes, en skadefri arbeidsplass
Den 12 september arrangerer Ragn-Sells for første gang en sikkerhetsdag.

Ikke alt kan gjenvinnes, en skadefri arbeidsplass

En dag for sikkerhets skyld. Den 12. september arrangerer Ragn-Sells for første gang en sikkerhetsdag.

11 sep 2018

Ønsker du å følge med på hva vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

I løpet av dagen vil det gjennomføres flere aktiviteter og initiativer for å gjøre arbeidsdagen tryggere for alle som jobber i og for selskapet. Hovedbudskapet i år er: «Er det egentlig greit? - Å ikke si i fra? - Å ta snarveier?»

Bevisstgjøring

- Tanken er å bevisstgjøre ansatte, og andre som jobber for Ragn-Sells, om risikoen ved å ta snarveier og ved å ikke si ifra når man oppdager en farlig situasjon. Dersom du ser at noen utfører en jobb på en risikofylt måte, da skal du ikke bare gå forbi, men stoppe opp og si ifra. Å si i fra kan være avgjørende for å unngå skader og kan i siste instans redde liv. Vi mener at kollegaer som bryr seg er det beste sikkerhetstiltaket, sier Thomas Holmsen, direktør for HMSK og samfunnsansvar i Ragn-Sells.

Saken fortsetter under bildet

Sikkerhetsdagen Ragn-Sells Ragn-Sells tenker alltid sikkerhet først, vi har en nullvisjon når det gjelder skader.

Nullvisjon når det gjelder skader

- Blant de siste års registrerte uønskede hendelser og skader i Ragn-Sells, er det flere som med enkle grep kunne vært unngått. Vi ser at mange av våre skader skjer i forbindelse med rutinearbeid. I Ragn-Sells jobber det flinke folk som tar tak og løser oppgavene effektivt. Dette er positivt, men det er også viktig at oppgavene utføres på en trygg måte, både for deg selv og de rundt deg, sier Holmsen.

- Målet vårt er å bedre sikkerhetskulturen i selskapet og at vi alltid tenker sikkerhet først. I Ragn-Sells har vi en nullvisjon når det skader. Vi kan ikke akseptere noe annet, avslutter Holmsen.