Nå kan du støtte TV-aksjonen ved å bestille container
Miljøagentene (bildet) var aktive ryddere i Grenland i helgen, sammen med en rekke privatpersoner og idrettslag. Foto: Marit Schulstok, Odd Ballklubb

Rydder Grenland for TV-aksjonen NRK 2020

TV-aksjonen NRK 2020 med tittel "et hav av muligheter" finner sted 18. oktober. Årets aksjon går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet, en sak som Ragn-Sells med samarbeidspartnere engasjerer seg sterkt i. Vi ønsker å bidra med deg på laget.

02 okt 2020

Oppfordrer folk til å rydde og bidra

Miljøagentene og Odds Ballklubb ryddet gatene flere steder i Grenland søndag 28. september, som et ledd i arbeidet for å skaffe penger til årets tv-aksjon. Det er allerede samlet inn over 30 000,- i aksjonen. Ragn-Sells stilte også opp gratis med container og bortkjøring av avfallet, og Dominos delte ut gratis pizza til rydderne.

- Det er utrolig gøy å samarbeide med folk som er engasjerte på miljøets vegne, både i Miljøagentene og i Ragn-Sells. Sammen får vi til mye, sier prosjektleder miljø i Odds Ballklubb, Marit Schulstok.

Hun fortsetter:

- Vi oppfordrer nå folk til å leie container, ta oppryddingen hjemme og samtidig bidra til tv-aksjonen og opprydding av verdenshavene.

Lei en container og bidra til TV-aksjonen

Trenger du å få ryddet opp litt hjemme kan du faktisk bidra til TV-aksjonen ved å bestille container. Benytter du rabattkoden TVAKSJON i vår nettbutikk får du en symbolsk rabatt, pengene som trekkes fra går uavkortet til årets TV-aksjon.

- Kampanjen varer til og med 18. oktober, og fungerer slik at vi i Ragn-Sells gir 200,- til TV-aksjonen for hver gang noen bestiller container i vår nettbutikk og benytter rabattkoden TVAKSJON i handlekurven. Så da er det bare en ting å gjøre, trykk deg inn i nettbutikken og bestill container, så får du ryddet opp, avslutter salgsrådgiver i Ragn-Sells, Kjell Arvid Polsrød.