BORI

Medlemmer i BORI har gode medlemsrabatter hos Ragn-Sells. Dette gjelder både deg som er personlig medlem, og for boligselskaper som er tilknyttet BORI.

Ragn-Sells er samarbeidspartner med Bori og tilbyr gode medlemsfordeler.

Egen prisliste for boligselskaper tilknyttet BORI

Alle boligselskaper tilknyttet BORI BBL har tilgang til å bestille 10m3 container, 22m3 container og EE-bur fra en egen prisliste som er tilgjengelig i styreportalen. Ta kontakt med vårt kundesenter for å høre mer om avtalen og bestilling.

10% rabatt på suge- og spyletjenester

Alle boligselskaper tilknyttet BORI har også tilgang til 10% rabatt på alle suge- og spyletjenester fra vår avdeling for VA-tjenester. Nedenfor ser du noen relevante tjenester.

Relevante suge- og spyletjenester

10% rabatt på containerutleie m.m for privatpersoner

Som medlem i BORI får du 10% rabatt på leie av container og kjøp/henting av avfallssekker i vår nettbutikk. Benytt rabattkode BORI i din handlekurv for å oppnå rabatten.

Her finner du mer informasjon om rabattkode og samarbeid.

E-postadresse for faktura i nettbutikk

Under "Min side/Fakturaadresse" i Ragn-Sells sin nettbutikk kan du legge inn en egen e-post for faktura, dette sikrer at fakturaen sendes rett til fakturamottak dersom det er ønskelig. Fakturaer sendes til denne e-postadressen, og annen info til e-postadressen som er definert under «Min side/Personlige opplysninger».