En bærekraftig løsning for byggavfall.

En bærekraftig løsning for byggavfall

Ragn-Sells har unik kompetanse og lang erfaring med håndtering av avfall på byggeplasser i alle størrelser. Sortering på byggeplassen er avgjørende for å klare miljøkravene som settes fra myndighetene og bransjen.

FNs bærekraftsmål

8.4, 9.4, 11.4, 11.6, 12.2, 12.4, 12.5, 12.6, 12.7, 15.1

Arrow up
Denne tjenesten gjør det mulig for oss å samarbeide mot de globale målene ovenfor.

Når ditt selskap benytter Ragn-Sells til avfallshåndteringen, settes det av en egen kontaktperson som vil følge dere gjennom hele byggeprosessen. Vi tilbyr faglig støtte hele veien fra oppstartsmøte til sluttrapport. Løsningene som vi tilbyr møter alle miljøkrav fra våre kunder og myndigheter. I samarbeid med deg strekker vi oss langt for å løse alle miljømessige og økonomiske utfordringer som kan oppstå gjennom byggeprosessen. Med Ragn-Sells på laget, får ditt selskap en sterk samarbeidspartner med lang erfaring. Vi ønsker å være en rådgiver med høy kompetanse, og målet vårt er alltid å spille våre kunder gode.

Vi hjelper deg med å forbedre sorteringen på byggeplassen.

Trygg samarbeidspartner for bygg og anlegg

Ragn-Sells skal være en foretrukken samarbeidspartner, ikke bare en tjenesteleverandør når det gjelder avfallshåndtering. Vår brede erfaring innen segmentet bygg og anlegg, kommer våre kunder til gode. Ved å benytte våre tjenester på ditt neste byggeprosjekt, sikrer du kvaliteten på avfallshåndtering fra begynnelse til slutt. Vi stiller som rådgivere på store og små prosjekter.

Sirkulære løsninger

Sirkulære løsninger

Vi leter alltid etter gode løsninger for avfallet. Vår visjon er at alt avfall skal gjenvinnes og bli til nye produkter. Vi tilbyr for eksempel sirkulære løsninger for papp, jern og metaller, betong, visse plasttyper, gips og steinull.

Rett merking fører til god sortering.

Rett merking fører til god sortering

Våre containere og beholdere merkes med rett fraksjon før de settes ut. Dersom prosjektet har spesielle behov rundt merking, tilbyr vi rådgivning og veiledning for hvordan det kan oppnås en best mulig logistikk på anlegget.

Ragn-Sells kundeportal

Ragn-Sells kundeportal

I vår kundeportal kan du bestille tømminger, ta ut rapporter, se fakturaer og finne annen nyttig informasjon om avfallshåndteringen. Kundeportalen er enkel i bruk og kan benyttes av alle våre kunder.

Gå til kundeportal

Hvorfor velge Ragn-Sells?

Leveringspresisjon

Leveringspresisjon

Vi avtaler responstid og frekvens for oppfølgning, slik at du vet hva du kan forvente før-, under-, og etter prosjektet.

Miljøvennlig

Miljøvennlig

Å være miljøvennlig er bra for HMS, miljøet og samfunnet. Det er også bra for lommeboka! Rett pris på sortert avfall kan gi svært gode økonomiske resultater.

Ekspertise

Ekspertise

Som kunde av Ragn-Sells har du alltid tilgang til vår ekspertise, og veiledning for å oppnå en så optimal sortering som mulig.

Jeg vil vite mer

An error has occurred while getting captcha image

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling. 

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)