Farlig avfall miljøskap

En bærekraftig løsning for farlig avfall

Alle bedrifter har en eller annen form for Farlig avfall. Har din bedrift rutiner for korrekt oppbevaring og håndtering? Våre miljøskap tilfredsstiller alle myndighetskrav for oppbevaring av farlig avfall og prisen er forutsigbar.

FNs bærekraftsmål

12.2, 12.4, 12.5, 12.6, 12.8

Arrow up
Denne tjenesten gjør det mulig for oss å samarbeide mot de globale målene ovenfor.

Farlig avfall er svært viktig å håndtere korrekt.

Vi har utviklet et kundetilpasset konsept for å sikre enkel og korrekt håndtering av farlig avfall. Tjenesten består av et skreddersydd miljøskap som finnes i flere ulike størrelser. Vi anbefaler fastprisløsningen til de fleste kunder, men miljøskapene kan også leies separat.

Vi sørger for kartlegging av deres farlige avfall, opplæring på rett håndtering, god dokumentasjon og løpende statistikk!

Miljøskap

Våre miljøskap dekker alle krav fra myndighetene.

Spillsikring, brannslukking og låsbarhet er dekket i våre miljøskap. Inkludert i fastprisløsningen, er også en årlig tømming, deklarering, rett merking, nye fat og all nødvendig dokumentasjon.

Rett merking fører til god sortering.

Rett merking fører til god sortering

Våre containere og beholdere merkes med rett fraksjon før de settes ut. Dersom prosjektet har spesielle behov rundt merking, tilbyr vi rådgivning og veiledning for hvordan det kan oppnås en best mulig logistikk på anlegget.

Med reThink sertifisering kan din bedrift ta det første sirkulære steget.

reThink sertifisering

Har din bedrift et ønske om å bli mer sirkulær? Ragn-Sells sin reThink sertifisering inneholder en årlig gjennomgang av bedriftens avfallshåndtering, rapportering, kursing og sertifikat med rating.

Les mer om reThink
Ragn-Sells kundeportal

Ragn-Sells kundeportal

I vår kundeportal kan du bestille tømminger, ta ut rapporter, se fakturaer og finne annen nyttig informasjon om avfallshåndteringen. Kundeportalen er enkel i bruk og kan benyttes av alle våre kunder.

Gå til kundeportal

Hvorfor velge Ragn-Sells?

Trygt og enkelt

Trygt og enkelt

En fastprisløsning med miljøvennlig håndtering av deres farlige avfall, sikrer at dere ivaretar miljøet og har forutsigbare kostnadsrammer

Kundetilpasset

Kundetilpasset

Vi innreder skapet etter deres behov, så dere får en skreddersydd løsning som passer perfekt for deres farlige avfall.

Ekspertise

Ekspertise

Som kunde av Ragn-Sells har du alltid tilgang til vår ekspertise, og veiledning for å oppnå en så optimal sortering som mulig.

Jeg vil vite mer

Miljøskap for farlig avfall

An error has occurred while getting captcha image

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling. 

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)