En bærekraftig avfallsløsning for blandet avfall.

En bærekraftig løsning for blandet avfall

Noen ganger er det for lite volum til at det er hensiktsmessig å sortere ut alle typer avfall. Da tas avfallet inn som blandet næringsavfall eller brennbart avfall. Når avfallet kommer inn på våre anlegg, sorterer vi ut alt som kan gjenvinnes til nye materialer.

FNs bærekraftsmål

8.4, 9.4, 11.4, 11.6, 12.2, 12.4, 12.5, 12.6, 12.7, 15.1

Arrow up
Denne tjenesten gjør det mulig for oss å samarbeide mot de globale målene ovenfor.

Sortering av blandet avfall

Vi anbefaler alle våre kunder å sortere ut det som kan materialgjenvinnes, allerede der avfallet oppstår. På den måten forringes ikke kvaliteten på råvarene. I noen tilfeller er ikke dette hensiktsmessig, på grunn av lavt volum. Vi tar gjerne en gjennomgang av dagens løsning sammen med deg, og gir rådgiving med eventuelle tiltak som kan være fornuftige for å optimalisere avfallshåndteringen.

Vi hjelper deg med å forbedre sorteringen av blandet avfall.

Årlig helsesjekk avfallshåndtering

For å sikre en løsning som er økonomisk lønnsom for din bedrift, og til det beste for miljøet, gjør vi gjerne en årlig helsesjekk av avfallshåndteringen hos dere. Ta kontakt med oss for å gjøre en avtale om fast årlig helsjekk av avfallshåndteringen. Ragn-Sells lever av å spille våre kunder gode.

Med reThink sertifisering kan din bedrift ta det første sirkulære steget.

reThink sertifisering

Har din bedrift et ønske om å bli mer sirkulær? Ragn-Sells sin reThink sertifisering inneholder en årlig gjennomgang av bedriftens avfallshåndtering, rapportering, kursing og sertifikat med rating.

Les mer om reThink
Ragn-Sells kundeportal

Ragn-Sells kundeportal

I vår kundeportal kan du bestille tømminger, ta ut rapporter, se fakturaer og finne annen nyttig informasjon om avfallshåndteringen. Kundeportalen er enkel i bruk og kan benyttes av alle våre kunder.

Gå til kundeportal
Komprimerende utstyr reduserer antall transporter kraftig.

Komprimerende utstyr

Ved å komprimere avfall kan antall transporter reduseres kraftig. Det finnes mange ulike komprimeringsløsninger, vi hjelper deg med å finne den som passer ditt behov.

Hvorfor velge Ragn-Sells?

Landsdekkende

Landsdekkende

Vi samler inn blandet avfall fra hele landet, og takket være store volum og miljøvennlig bilpark, gjøres dette på en miljøvennlig måte.

God logistikk

God logistikk

Ved hjelp av teknologi og god logistikk, sørger vi for å håndsortere ut avfall som kan materialgjenvinnes.

Ekspertise

Ekspertise

Som kunde av Ragn-Sells har du alltid tilgang til vår ekspertise, og veiledning for å oppnå en så optimal sortering som mulig.

Jeg vil vite mer

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling. 

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)