Gummigranulat
Ragn-Sells produserer og leverer gummigranulat til blant annet kunstgressbaner

Ragn-Sells er produsent av gummigranulat

Ragn-Sells produserer og leverer gummigranulat som blant annet brukes til kunstgressbaner, på ridebaner og i stille asfalt.

Fra dekk til gummigranulat

Hvert år samler Ragn-Sells inn over 140 000 tonn kasserte dekk i Norge og Sverige. På fabrikken vår i Heljestorp (Sverige) sorterer vi dekkene før de grovmales i biter. Bitene finmales samtidig som grus, pigger og andre metallrester fjernes slik at sluttproduktet blir rent gummigranulat. Vi benytter kun dekk som er samlet inn i Norge og Sverige, og gjennomfører regelmessige analyser av materialet.

Bestilling av gummigranulat

Medium gummigranulat for kunstgressbaner kan bestilles i vår nettbutikk, prisene online inkluderer frakt og mva. Du kan betale med faktura i nettbutikken dersom ønskelig. Ønsker du å bestille andre typer granulat enn det som er tilgjengelig i nettbutikken, ta gjerne kontakt med oss.

Gummigranulat finnes i tre kvaliteter

Fint gummigranulat fra Ragn-Sells.

Fint gummigranulat

Fint gummigranulat (0–1,2mm) brukes for eksempel i stille asfalt, som tilsetning ved produksjon av gummiprodukter eller som brenselforedling ved smelting av jern.

Medium gummigranulat fra Ragn-Sells.

Medium gummigranulat

Medium gummigranulat (1–2,8mm) brukes først og fremst som sviktgivende fyllmateriale i kunstgressbaner.

Grovt gummigranulat fra Ragn-Sells.

Grovt gummigranulat

Grovt gummigranulat (2,5–4mm) brukes som støttende materiale under kunstgressbaner, som underlag på ridebaner og som kulefanger på skytebaner.