Furuset Unified på tur, Ragn-Sells er stolt sponsor. (Foto: Furuseth Unified)

Pur idrettsglede og mangfold

Ragn-Sells ønsker å bidra i sitt nærmiljø gjennom og bidra til at alle får muligheter der de bor og kommer fra. Et av de lagene vi støtter med dette formålet for øye er Furuset Unified.

29. apr 2022

Stolt sponsor og bidragsyter

Furuset Unified er et lag bestående av en mangfoldig gjeng med store personligheter som liker å utfolde seg på banen. For å kunne stille på landsturneringene trenger de en sponsor som bidrar med midler. Dette har Ragn-Sells bidratt med siden 2018.

- Det føles rett og veldig nyttig og givende for oss å være med på å støtte Furuset Unified lagene. Dette er gutter og jenter som finner samhold og glede på en sunn arena, forteller Raymond Borgersen, regionssjef i Ragn-Sells.

Salgssjef i Ragn-Sells, Liv Bentsen Nesje, ildsjelen i Furuset idrettsforening som blant Unified gjengen omtales som «mamma», er den som fikk Ragn-Sells på banen. Det var ikke nei i Raymonds munn da hun fortalte om gjengen, hvem de var og hvilket formål sponsoratet skulle gå til.

- Dette er lag for mennesker som har varierte utfordringer innen forskjellige funksjonsnedsettelser og som trenger en sosial arena, fysisk bevegelse og et godt samhold. Vi er med å bidra til at de en gang i året får deltatt på landsturneringen for Unified lag, fortsetter Raymond entusiastisk.

- For oss i Ragn-Sells er det er utrolig mye glede å se at de får delta på denne turneringen, avslutter han.

Les mer om turneringen her

Liv Bentsen Nesje, «mamma på laget» og Raymond Borgersen fra Ragn-Sells. (Foto: Ragn-Sells)

Liv Bentsen Nesje, «mamma på laget» og Raymond Borgersen fra Ragn-Sells. (Foto: Ragn-Sells)

Hvem er Furuset Unified?

Laget ble startet opp i 2015 og består nå av 17 glade spillere i aldersspennet mellom 21 til 52 år. 3 av dem er damer og det er 8 forskjellige nasjonaliteter som er representert akkurat nå. Lagledere er Kent-Rune Grande-Johnsen og Liv Marit Andreassen. Trenere er sønnen til "mamma Liv", Tobias Bentsen Nesje og Heidi Foster.

Treningene finner sted hver onsdag ettermiddag og pågår i en time. Miljøet er så bra at man stiller opp lenge før treningen starter på grunn av det sosiale det sosiale. Noen blir gjerne også igjen etter treningen.

Fra trening inne på Furuset Forum. (Foto: Ragn-Sells)

Fra trening inne på Furuset Forum. (Foto: Ragn-Sells)

Idrettsglede, samhold og kameratskap

Under vårt besøk opplevde vi gjennomgående idrettsglede, samhold og kameratskap som var ankerpunktene for at trives på laget. Støtteapparatet var alle også svært fornøyd med. Når vi sa vi kom fra Ragn-Sells, fikk vi en ordentlig varm mottakelse av laget, som viser en enorm idrettsglede uansett om det blir seier eller tap. Vi tok en prat med noen av spillerne;

Kelvin Raian (24)

Kelvin er fra Furuset og har vært med på laget i 5 år. Han er en som ikke alltid må spille, men liker også å se på de andre i aksjon. For ham er det viktigste å komme sammen og ha det hyggelig. Han foretrekker forsvarsspill og motiveres av å spille kamper og ikke minst vinne. Han har fått mange venner gjennom klubben og jobber i Åpen Barnehage på Furuset Forum.

Amaru Castellon Solares (29)

Amaru kommer fra Lindeberg og har spilt 4 år på laget. Han er spillende trener. Hans favorittposisjon på banen er midtbanen fordi det gir han utfordringer, han må løpe mye. Til daglig jobber han i Omsorgs- og helsedepartementet som servicemedarbeider. Han er med på Furuset Unified fordi det er et godt miljø og han får trent både kroppen og sine kommunikative ferdigheter med de andre på laget. Han håper han selv også bidrar til at andre har det like gøy og trives.

Amaru Castellon Solares (29)

Bjørn Opsahl (52)

Er eldstemann i troppen med sine 52 år, men han føler seg som en ungfole. Bjørn er fra Grorud. Han liker å trene og har som mål å være best mulig til serien som begynner nå i mai, og til landsturneringen som i år går i Kristiansand. Hans styrke er et knallhardt skuddbein, det må konkurrentene passe seg for, spesielt målvakta. Lagkameratene er for ham de beste folka. Bjørn jobber på Furuset Forum, her har han vært i 10 år på kjøkkenet og i kassa.

Bjørn Opsahl (52)

Regnbuen et samarbeid mellom bydelen og Furuset Idrettsforening

Furuset Idrettsforening v/ Regnbuen arbeids- og aktivitetsforum skal gi meningsfylte arbeidsoppgaver og aktiviteter med muligheter for egenutvikling til en stor og sammensatt brukergruppe. Regnbuen har gitt arbeids- og aktivitetstilbud til tyvetalls personer fra bydel Alna. Dette har både vært personer som trenger arbeid/aktivitet av kortere varighet eller har behov for et mer varig tilrettelagt tilbud.

Furuset Idrettsforening

Furuset Idrettsforening er en allianseoverbygning for Furuset Allidrett IF, Furuset Fotball IF, Furuset Håndball IF, Furuset Ishockey IF og Furuset Tennis IF. Medlemmer i disse idrettsforeningene blir automatisk medlem av Furuset Idrettsforening. Furuset Idrettsforening sitt verdigrunnlag er:

Fargerikt
Hos oss blir alle tatt imot på en skikkelig måte og respektert for den du er.
Inspirerende
Hos oss blir du sett og møter engasjerte trenere og ledere som bidrar til at du føler at du lærer noe.
Fellesskap
Hos oss legger vi vekt på samhørighet og mangfold.

Furuset Unified på tur. (Foto: SR.Photo)

Furuset Unified på tur. (Foto: SR.Photo)