reThink skal bidra til en mer ressurseffektiv håndtering av din bedrifts avfall.

reThink kundesertifisering

Med reThink kan din bedrift ta det første sirkulære steget. reThink bevisstgjør hva som skal til for at vi ikke skal sløse med jordas ressurser, slik kan vi sammen nå FNs bærekraftsmål. Bli med på en bærekraftig fremtid.

FNs bærekraftsmål

12.2, 12.4, 12.6, 12.8, 12.2.1, 12.5.1

Arrow up
Denne tjenesten gjør det mulig for oss å samarbeide mot de globale målene ovenfor.

Hva får du med reThink?

reThink gir deg en årlig gjennomgang av avfallshåndteringen. Etter gjennomgangen mottar din bedrift en rapport som viser hvilke elementer som kan optimaliseres. Du vil også få muligheten til å gjennomføre et digitalt kurs i sirkulær økonomi og FNs bærekraftsmål.

Et sertifikat med årlig rating på hvordan din bedrift utnytter ressursene som ligger i avfallet utstedes til alle våre kunder som er med på reThink. Sist men ikke minst er bedriften din med på et samarbeid med en non-profit organisasjon, der vi sammen jobber for en mer bærekraftig planet.

reThink skal bidra til en mer ressurseffektiv håndtering av din bedrifts avfall.

Bli sirkulær med reThink

Under den årlige gjennomgangen av avfallshåndteringen går vi gjennom hele avfallsflyten, og sørger for at din bedrift til en hver tid har de beste løsningene for miljøet, og med tanke på utnyttelse av ressurser. Vi deler vår kunnskap om hvorfor de verdifulle materialene skal sorteres ut, slik at de kan resirkuleres og brukes om og om igjen. Dette må til for at din bedrift skal ta det første sirkulære steget. I tillegg vil bedriften få innspill på hva dere trenger å gjøre for å minimere mengden avfall. reThink skal bidra til høyere ressursutnyttelse av din bedrifts avfall.

God avfallshåndtering reduserer fotavtrykket!

Det finnes en rekke sertifiseringer som inspirerer bedrifter til å tenke mer miljøvennlig. Felles for alle disse, er at god avfallshåndtering er avgjørende for å redusere fotavtrykket som bedriften etterlater.

Med reThink vil du kunne få en mer kostnadseffektiv, miljøvennlig og oppdatert avfallsløsning. På grunn av at din bedrift mottar en grundig rapport, kan nødvendige tiltak settes i gang så fort som ønskelig.

I din bedrifts diplom fremkommer en rating basert på en rekke kriterier.

Årlig reThink rating

Hvert år går vi sammen gjennom din bedrifts avfallsløsning og finner ut hva som kan forbedres det kommende året. I etterkant mottar du et sertifikat som definerer nivået. Det finnes fire nivåer på sertifikatet, som defineres basert på en rekke kriterier.

Ta kontakt med oss for å få vite mer om reThink.

Samarbeid for å nå målet

Ta kontakt med oss for å få vite mer om reThink. Sammen kan vi finne gode løsninger for nettopp din bedrift, vi lever av å spille våre kunder gode.

Ragn-Sells kundeportal

Ragn-Sells kundeportal

I vår kundeportal kan du bestille tømminger, ta ut rapporter, se fakturaer og finne annen nyttig informasjon om avfallshåndteringen. Kundeportalen er enkel i bruk og kan benyttes av alle våre kunder.

Gå til kundeportal

Tre gode grunner for å velge Ragn-Sells

Partnerskap

Partnerskap

Som kunde av Ragn-Sells har du en kompetent og trygg samarbeidspartner innenfor alt som har med avfallshåndtering å gjøre.

Trygghet

Trygghet

En optimal håndtering av avfallet sikrer god HMS og og en ren arbeidsplass.

Innovasjon

Innovasjon

Ved en årlig gjennomgang sikres en moderne og bærekraftig avfallsløsning. Våre rådgivere sørger for å holde din bedrift oppdatert.

Jeg vil vite mer

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling. 

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)