Ragn-Sells hovedsponsor for Lørenskog IF spillerfond og gatelag

Ragn-Sells hovedsponsor for Lørenskog IF spillerfond og gatelag

Ragn-Sells og Lørenskog IF har inngått en avtale hvor førstnevnte blant annet går inn som hovedsponsor for Lørenskog IF sitt spillerfond og klubbens gatelagscup, samt draktsponsor for klubbens gatelag. I tillegg skal Ragn-Sells være miljøpartner for klubben på veien mot en grønnere profil.

28. okt 2021

Alle skal kunne delta

Lørenskog IF har over flere år bygget opp et spillerfond som skal være med å bidra til at alle skal få være med på aktivitet, uansett økonomiske ressurser. Det fungerer slik at fondet støtter familier som ikke har råd til å delta i klubben eller klubbens aktiviteter.

- Spillerfondet skal hjelpe de som faller mellom to stoler, slik at alle får være med. Vi kommer aldri til å kaste ut medlemmer på grunn av dårlig økonomi, derfor grunnla vi spillerfondet. I år har vi gitt ut cirka 150 000,- via spillerfondet, forteller Espen Pettersen Gjester.

En fastsatt del av sponsoratets kostnad går rett inn i spillerfondet som nå heter Ragn-Sells spillerfond.

- Vi er svært stolte med å bidra til å styrke Lørenskog IF sitt spillerfond. Det at alle barn og ungdom skal kunne delta på idrettsaktivitet uavhengig av økonomi er en grunnleggende rett. Vi har hovedkontor på Lørenskog, så dette treffer oss midt i hjertet, sier Bente Åsen Sørum.

Sponsor for gatelaget

Lørenskog IF Gatefotball er for rusavhengige, tidligere rusavhengige samt andre som kan slite litt psykisk og ønsker seg en sosial arena for gode mestringsopplevelser. Ragn-Sells skal nå være draktsponsor for gatelaget. I tillegg vil Ragn-Sells være hovedsponsor av gatelagscupen som Lørenskog IF arrangerer til våren, denne vil bære navnet Ragn-Sells gatelagscup.

Miljøpartnere

Lørenskog IF har som mål å bli en enda grønnere klubb, i den forstand at fotavtrykket med tanke på miljø skal hensyntas og reduseres. Dette er det daglige virket til Ragn-Sells, som hver dag jobber for å finne gode løsninger som er bra for miljøet.

- For oss er det veldig viktig å ha Ragn-Sells med på laget. Det er en hjørnestensbedrift i lokalmiljøet. I tillegg skal vi være en grønn klubb, så dette er en perfekt partner for oss. Vi håper at Ragn-Sells kan hjelpe oss med dette. Det være seg gode avfallsløsninger som hjelper oss med rett kildesortering på cuper og arrangementer og i daglig drift, fortsetter daglig leder Pettersen Gjester.

Bente Åsen Sørum forteller at man også ser på flere muligheter for ytterligere samarbeid:

- Dette er bare en begynnelse. Vi ser allerede flere arenaer der vi kan samarbeide tett og skape noe verdifullt for både klubben, nærmiljøet og Ragn-Sells, da vi har felles interesser og verdier. Det skal bli fint å kunne bidra enda mer til nærmiljøet hvor vi har hovedkontor og vårt største anlegg. Vi gleder oss til dette samarbeidet, avslutter hun.

Relevante artikler