Utfordret til vårens vakreste eventyr

Ragn-Sells utfordret Lørenskog IF til vårens vakreste eventyr

Den 14. mai 2022 går vårens vakreste eventyr av stabelen. Det vil si, da er det endelig duket for KIWI Holmenkollstafetten etter 2-års "korona-pause". Vi gleder oss, og benytter anledningen til å utfordre våre kunder og samarbeidspartnere med å stille lag. Tar din organisasjon eller din bedrift utfordringen?

26. jan 2022

KIWI Holmenkollstafetten har dessverre måtte avlyses de siste 2 årene på grunn av pandemien vi alle kjenner så godt til. Nå ser det ut til at det i større grad åpnes opp for gjennomføring av arrangementer fremover. det er vi glade for, og ønsker å få folk tilbake i aktivitet. Vi ser nå vårt snitt til å utfordre både kunder og samarbeidspartnere med å stille lag, sier Anders Ellefsen, markedsansvarlig i Ragn-Sells.

Lørenskog IF tar utfordringen på strak arm

Ragn-Sells med hovedkontor på Lørenskog samarbeider med Lørenskog IF gjennom sponsorat og samarbeid lokalt. Markedssjef i Ragn-Sells Bente Åsen Sørum tok kontakt med daglig leder i Lørenskog IF, Espen Pettersen Gjester med en utfordring og fikk rask positiv respons.

- Den første vi tenkte på å utfordre, er en lokal samarbeidspartner som vi har fått et meget godt forhold til, nemlig Lørenskog IF. De svarte sporenstreks ja på vår utfordring, og ikke nok med det; I tillegg stiller de med mannskaper som skal tilrettelegge for kildesortering på alle vekslingene, forteller Åsen Sørum.

- Vi tar imot utfordringen på strak arm med løpende ben. Dette gleder vi oss til. Jeg skal tenke ut hvem Lørenskog IF utforder videre til å være med på vårens vakreste eventyr, forteller Espen Pettersen Gjester.

KIWI Holmenkollstafetten er et av Norges største idrettsarrangementer. Ragn-Sells er stolt samarbeidspartner til både arrangementet og arrangørklubb IK Tjalve. Målet med samarbeidet er blant annet å bidra til et enda grønnere og mer miljøvennlig arrangement.

Tar din bedrift utfordringen?

Stafetten består av 15 etapper, for alle aldre og alle nivåer. Det er lav terskel for å delta, her er det plass til alle. Tar dere utfordringen?

Relevante artikler