Ragn-Sells vokser på Haugalandet - nå innlemmes Miljøservice Vest i selskapet.

Miljøservice Vest

Oppkjøpet av Miljøservice Vest forsterker Ragn-Sells sin satsing i regionen. Vi har tatt en kort prat med daglig leder i Miljøservice Vest, Ove Knutsen, og regionssjef i Ragn-Sells, Bjarte Barane om veien videre.

10. jun 2024

Forsvarlig håndtering av farlig avfall siden 1988

Miljøservice Vest ble startet opp i september 1988 med en tank og et lite lager. I 1997 kjøpte selskapet tomten hvor det drives i dag, og har utviklet virksomheten til å være den ledende aktøren i markedet innen transport og håndtering av farlig avfall på Haugalandet med sine 9 ansatte. 

- Vi har hatt et tett samarbeid med Ragn-Sells i mange år. Ragn-Sells har blant annet levert avfall til oss. Nå ser vi frem til å bli en del av Ragn-Sells familien, men vi er fortsatt under navnet Miljøservice Vest, forteller Ove Knutsen.

Samme folka og samme bedrift

Når Miljøservice Vest nå eies av Ragn-Sells, vil ikke du som kunde merke forskjell. Det er de samme folkene og den samme bedriften.

- Jeg synes det er kjempeflott at vi nå har en sterk eier. Vi har som mål å vokse videre, det å være eid av et stort og solid selskap som Ragn-Sells vil gi gode synergier, fortsetter Knutsen.

Artikkelen fortsetter nedenfor bildet.

Flaggene er nå heist hos Ragn-Sells på Avaldsnes (tidligere Miljøservice Vest). Foto: Ragn-Sells

Flaggene er nå heist hos Ragn-Sells på Miljøservice Vest. Foto: Ragn-Sells

Renseanlegg og tankkapasitet

Gjennom dette oppkjøpet styrker både Miljøservice Vest og Ragn-Sells sine muligheter for å kunne levere enda bedre løsninger for farlig avfall i Rogaland og Sunnhordland. Fra før har Ragn-Sells en avdeling for suge-og spyletjenester på Frakkagjerde, samt et anlegg for mottak av ordinært avfall på Karmøy. Miljøservice Vest kompletterer dette.

- Vi blir ytterligere styrket med stor tankkapasitet og et eget renseanlegg. Nå får vi også muligheten til å tanke farlig avfall direkte fra skip, slik at våre kunder slipper mellomledd i denne prosessen. Det vil være lønnsomt for alle parter, og vi gleder oss til veien videre, avslutter Bjarte Barane.

Miljøservice Vest sine målgrupper

  • Alle typer bedrifter og boligselskaper (tømming av sandfang m.m)
  • Bilverksteder (spillolje m.m)
  • Entreprenører (rørspyling m.m)
  • Fiskerinæring (henting av ensilasje og slam)
  • Verft og offshore (Sloppvann, kloakk m.m)

Møt Ove Knutsen

  • Navn: Ove Knutsen
  • Fra: Haugesund
  • Alder: 57 år
  • Aktuell: 17 år i Miljøservice Vest, først som operativ leder deretter daglig leder fra 2017. Arbeidsjern som liker å ha noe å styre med og at ting er på stell.
  • Interesser: Båtliv, fisking, campingvogn, fjellturer og barnebarn

Relevante artikler