Bærekraftig avfallsløsning gjennom Elskede by

Bærekraftig avfallsløsning gjennom Elskede by

Gjennom Elskede by samarbeider Ragn-Sells, Bring og KLP om et renere bymiljø i Oslo og Trondheim. Ønsker du å bidra til en renere og mer miljøvennlig by har du kommet til rett sted.

Bærekraftig avfallsløsning gjennom Elskede by

Fossilfritt samarbeid

Et unikt initiativ hvor vi via en HUB i Oslo og Trondheim sentrum kjører ut pakker og henter inn avfall med elektriske kjøretøy. Elskede by er et samarbeid mellom KLP, Bring og Ragn-Sells.

Hvorfor Elskede by?

Oslo og Trondheim er byer som vokser raskt med et stadig økende innbyggertall. Gjennom dette samarbeidet utnytter vi eksisterende transport og jobber sammen om et renere bymiljø.

  • Redusere utslippene med over 70 prosent innen 2023
  • Redusere støy og trafikk
  • Øke sikkerheten i byen
  • Effektivisere avfallsinnhenting og varedistribusjon
  • Øke etterspørselen etter elektriske kjøretøy
  • Kopiere initiativet til andre byer og næringsområder
Vi hjelper deg med å forbedre avfallshåndteringen på bensinstasjonen.

Fleksibel og miljøvennlig løsning

Ved å velge avfallshåndtering gjennom Elskede by, tar din bedrift et tydelig standpunkt om ansvaret vi alle har for miljøet. Løsningene er fremtidsrettet, slik at vi sikrer at både vareleveranser og avfallshåndtering er godt ivaretatt.

Dere er aktivt med på å skape et mer dynamisk sentrum, som åpner for hyggeligere miljø med mindre støy og utslipp fra transport. Elskede bys nærhet og kapasitet i Oslo sentrum, gir dere tryggheten i at vi responderer på kort tid ved uventet eller endret behov.

Gjennom bevegelsen Elskede by hentes avfallet i sentrum av fossilfrie kjøretøy.

Pakker leveres og avfall hentes av fossilfrie kjøretøy i samarbeid med Bring.  På bildet ser du en elektrisk sykkel med lasterom. (Foto: Alexander Benjaminsen/DNX)

Sorteringsmateriell for Elskede by.

Sorteringsmateriell

Her finner du guide for kildesortering og vanlige fraksjonsmerker som er relevante for Elskede by. Ytterligere skreddersøm av sorteringsguiden gjør du enkelt i kundeportalen.

Last ned sorteringsmateriell
Ragn-Sells kundeportal

Ragn-Sells kundeportal

I vår kundeportal kan du bestille tømminger, ta ut rapporter, se fakturaer og finne annen nyttig informasjon om avfallshåndteringen. Kundeportalen kan benyttes gratis av alle våre kunder.

Gå til kundeportal
Sirkulære løsninger fra Ragn-Sells.

Sirkulære løsninger

Vi leter alltid etter gode løsninger for din bedrifts avfall. Vår visjon er at alt avfall skal gjenvinnes og bli til nye produkter, vi tilbyr sirkulære løsninger for en rekke typer avfall. Trykk på linken for å se våre sirkulære løsninger.

Gå til våre sirkulære løsninger

Kontakt oss

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling. 

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)