Avfallsløsning gjennom Elskede by

Gjennom Elskede by samarbeider Ragn-Sells, Bring og KLP om et renere bymiljø i Oslo og Trondheim. Ønsker du å bidra til en renere og mer miljøvennlig by har du kommet til rett sted.

Fossilfritt samarbeid

Via en HUB i Oslo og Trondheim sentrum kjører ut pakker og henter inn avfall med elektriske kjøretøy. Elskede by er et samarbeid mellom KLP, Bring og Ragn-Sells.

Hvorfor Elskede by?

Oslo og Trondheim er byer som vokser raskt med et stadig økende innbyggertall. Gjennom dette samarbeidet utnytter vi eksisterende transport og jobber sammen om et renere bymiljø.

  • Redusere utslippene med over 70 prosent
  • Redusere støy og trafikk
  • Øke sikkerheten i byen
  • Effektivisere avfallsinnhenting og varedistribusjon
  • Øke etterspørselen etter elektriske kjøretøy
  • Kopiere initiativet til andre byer og næringsområder

Pakker leveres og avfall hentes av fossilfrie kjøretøy i samarbeid med Bring.  På bildet ser du en elektrisk sykkel med lasterom. (Foto: Alexander Benjaminsen/DNX)

Pakker leveres og avfall hentes av fossilfrie kjøretøy i samarbeid med Bring.  På bildet ser du en elektrisk sykkel med lasterom. (Foto: Alexander Benjaminsen/DNX)

Fleksibel og miljøvennlig løsning

Ved å velge avfallshåndtering gjennom Elskede by, tar din bedrift et tydelig standpunkt om ansvaret vi alle har for miljøet. Løsningene er fremtidsrettet, slik at vi sikrer at både vareleveranser og avfallshåndtering er godt ivaretatt.

Dere er aktivt med på å skape et mer dynamisk sentrum, som åpner for hyggeligere miljø med mindre støy og utslipp fra transport. Elskede by sin nærhet og kapasitet i Oslo sentrum, gir deg trygghet i forhold til at vi responderer på kort tid ved uventet eller endret behov.

Sirkulær økonomi

Sirkulær økonomi

Sirkulær økonomi handler om å etterstrebe gjenbruk, ombruk, materialgjenvinning og deling.

Suge- og spyletjenester

Suge- og spyletjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av suge- og spyletjenester som dekker de fleste behov. Det er døgnvakt for disse tjenestene.

Trykk her for å finne ut mer om What a waste.

What a waste

Avfall er en skattekiste full av viktige råvarer som kan brukes på nytt. Finn ut mer om Ragn-Sells sin kampanje "What a waste".

Kontakt drift og logistikk

Tabellen inneholder kontaktopplysninger.
Booking båt 55104100
Booking biltransport 55104300
E-post havbruk@ragnsells.com

Beredskapstjenester kan bestilles på respektive telefonnumre etter klokken 16.00.

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling.

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling.

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)