Bransjeløsninger for avfall tilpasset hver enkelt bedrift.

Avfallsløsninger for bedrifter

Vi har bred erfaring med å håndtere avfall fra ulike bransjer og ulike typer bedrifter eller organisasjoner. Vi tilpasser løsningen til din virksomhet, ta gjerne kontakt med oss i skjemaet nedenfor.

Avfalls-/bransjeløsninger tilpasset din bedrift

Ragn-Sells har lang og bred erfaring med å håndtere avfall og restprodukter fra ulike bransjer. Gjennom våre avtaler med små selskaper, store selskaper og det offentlige har vi opparbeidet gode tjenester og rutiner innenfor de ulike segmentene. Uansett bransje eller størrelse, gjør vi jobben fra A til Å tilpasset driften hos deg. Oversiktlige rapporter viser resultater underveis, slik at du kan følge med.

Hva tjener du på en avfalls-/bransjeløsning tilpasset din bedrift?

I næringslivet finnes det et stort og voksende behov for tilpassede løsninger for avfallshåndtering. Dersom du blir kunde av Ragn-Sells, får din bedrift frigjort tid og ressurser slik at de ansatte kan konsentrere seg om sin jobb. Ragn-Sells tar seg av avfallet. Målet er at avfallshåndteringen skal være strømlinjeformet med tanke på rett beholdere/containere, merking, kommunikasjon, rapportering m.m. Alt dette kan du administrere via vår kundeportal.

Ønsker du et uforpliktende tilbud fra Ragn-Sells

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling. 

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)

An error has occurred while getting captcha image