Ragn-Sells kåret til årets medlem 2018 i Hold Norge Rent.

Ragn-Sells kåret til årets medlem 2018 i Hold Norge Rent

Ragn-Sells og Hold Norge Rent har samarbeidet om å bekjempe marin forsøpling i mange år. Under Hold Norge Rent sitt høstmøte den 13. november mottok Ragn-Sells en veldig hyggelig overraskelse.

15. nov 2018

 Vi er veldig glade for å få muligheten til å jobbe sammen med så mange flotte mennesker hos Hold Norge Rent og andre samarbeidspartnere, for å bekjempe marin forsøpling. Dette er en sak vi virkelig brenner for, sier Bente Åsen Sørum, direktør for marked og kommunikasjon i Ragn-Sells.

Denne uken mottok Ragn-Sells den ærefulle prisen som årets medlem 2018 i Hold Norge Rent, den ble delt ut på Hold Norge Rent sitt høstmøte for alle medlemmer.

Har vært med fra begynnelsen

- Ragn-Sells har vært med siden vi begynte med Strandryddedagen, og vi har alltid kunne regne med hjelp fra dem til både store og små arrangementer. De er med på å gjøre opprydding morsomt og problemfritt. Det har vært uvurderlig for oss å ha en slik støttespiller på laget, sier Kine Martinussen, kommunikasjonsansvarlig i Hold Norge Rent.

Hold Norge Rent er en ideel forening som arbeider mot forsøpling, foreningens visjon er et Norge uten avfall på avveie. Strandryddedagen som ble arrangert for første gang i 2011, er et av Hold Norge Rent sine viktigste tiltak.

Ildsjeler med sterkt engasjement

- Lenge før hvalen på Sotra og nasjonal mediedekning, var denne gjengen på plass. Ragn-Sells har en intuitiv forståelse for at marin forsøpling er et gigantisk miljøproblem. Det ønsker de å gjøre noe med, fortsetter Kine Martinussen.

- Vi setter stor pris på denne utmerkelsen. Det er mange ildsjeler i Ragn-Sells som har bidratt sterkt. Primus motor har vært vår tidligere direktør for HMSK/samfunnsansvar Cecilie Lind. I tillegg har vi noen lokale og kraftfulle ildsjeler i Margret Einarsdottir fra Haugesund, Christine Molvik fra Bergen og Anita Elsrud Lauvli fra Moss. Det er mange flere i Ragn-Sells som burde nevnes, men disse har et ekstra brennende engasjement for marint avfall på avveie, avslutter Bente Åsen Sørum.

Relevante artikler