Containerleie til fastpris er ikke alltid fastpris.

Dette bør du undersøke før du leier container

Har du mye avfall liggende og skal leie container? Da er det visse ting du bør undersøke før du bestiller. Mange annonserer for fastpris på container, og oppgir gjerne pris i annonsen. Den prisen er ikke alltid den reelle. Ofte er dette kun for de første kiloene med avfall, overstiger man for eksempel 750 kilo, påløper ekstra kostnader.

28. apr 2020

Fastpris uansett mengde avfall

Ragn-Sells ønsker tydelighet og forutsigbarhet for private og boligselskaper, og leier ut containere til fastpris uansett vekten på avfallet så lenge det er innenfor hva containeren tåler av vekt. Vi har leid ut avfallscontainere til fastpris via nettbutikken vår i årevis, og ser en økende trend når det gjelder bestilling på nett.

- Vi ser at flere og flere bestiller container privat. April 2019 sammenlignet med april 2020 viser en økning på 66% hva gjelder bestillinger på nett. Folk vil ha container til fastpris uansett vekten på avfallet man har kastet, som inkluderer alt. Dette fordi det gir forutsigbarhet, sier Bente Åsen Sørum, CMO i Ragn-Sells.

Container til fastpris uansett vekten på avfallet gir tydelighet og forutsigbarhet for private og boligselskaper. Foto: Ragn-Sells

Container til fastpris uansett vekten på avfallet gir tydelighet og forutsigbarhet for private og boligselskaper. Foto: Ragn-Sells

Gode tilbakemeldinger

Vi opplever en strøm av gode tilbakemeldinger på Trustpilot, en plattform for tilbakemeldinger av kundeopplevelser.

- Alle kunder som handler i nettbutikken vår får i etterkant en forespørsel om å gi oss en tilbakemelding. Det er overraskende mange som tar seg tid til å skrive noen ord til oss. Det de fleste fremhever den enkle bestillingsprosessen i nettbutikken, du taster bare inn ditt postnummer for å se prisen som inkluderer alt. De forteller også hvor fornøyde de er med sjåførene som setter ut containerne. Vi er veldig stolte av alle våre dyktige folk, som yter maks kundeservice året rundt, fortsetter Bente Åsen Sørum.

Tilbyr mange typer avfall på nett

Den meste populære avfallstypen er det som kalles for blandet avfall, hvor du kan kvitte deg med mange typer avfall i en container. Ragn-Sells merker dog at flere og flere ønsker å sortere enda grundigere før de leverer, og har lagt til rette for dette.

- Folk etterspør nå container til fastpris for flere avfallstyper enn tidligere, vi har i lang tid fått daglige henvendelser om både gips, hageavfall, impregnert trevirke og blandet trevirke. Dette kan du nå bestille i nettbutikken. Folk er opptatt av trygghet og forutsigbarhet, for kundene våre er det fastpris som inkluderer alt som vil gi dette, avslutter Åsen Sørum.

Relevante artikler