Ragn-Sells og ASKO Holmenkollstafetten – sammen for miljøet

Ragn-Sells og ASKO Holmenkollstafetten – sammen for miljøet

Arrangørklubb IK Tjalve og Ragn-Sells har inngått en 3-årig avtale som gjør sistnevnte til en av ASKO Holmenkollstafetten sine samarbeidspartnere. Målet med samarbeidet er å gjøre ASKO Holmenkollstafetten enda grønnere og mer miljøvennlig.

21. jan 2021

Ragn-Sells er en av hovedsponsorene til Norsk Friidrett, som satser stort på miljøet. Norsk Friidrett har i samarbeid med Ragn-Sells utarbeidet en miljøveileder for arrangementer, og arrangerer en rekke miljøambassadørløp, i den forbindelse oppstod kontakt mellom IK Tjalve og Ragn-Sells. Holmenkollstafetten blir nå en del av denne satsingen.

God kildesortering og bedret opprydning

- Holmenkollstafetten har gjort en god jobb med å gjøre arrangementet miljøvennlig så langt, og vi skal nå sammen med Holmenkollstafetten spisse satsingen på miljø ytterligere, med blant annet god kildesortering og bedret opprydning på alle vekslinger. Vi er stolte av å være på lag med Norges største idrettsarrangement, og gleder oss til å komme i gang, forteller markedsansvarlig Anders Ellefsen i Ragn-Sells.

Vi håper at situasjonen med Covid-19 er på et nivå som det trygt å arrangere løpet i 2021. Om dette ikke skulle være mulig er vi klare igjen med et grønt arrangement i 2022.

Gleder seg til samarbeidet

ASKO Holmenkollstafetten har de siste årene jobbet aktivt for å gjøre arrangementet mer miljøvennlig og redusere miljøavtrykket.

- Ragn-Sells er en betydelig miljøaktør med lang erfaring og mye kompetanse. Med dem på laget har vi tatt enda flere steg i riktig retning. Deres bidrag vil være med på å heve kvaliteten på arrangementet og gi alle løperne en enda bedre opplevelse. Vi gleder oss til å komme i gang med samarbeidet, sier arrangementskoordinator Eirik Røe i IK Tjalve/ASKO Holmenkollstafetten.

Om ASKO Holmenkollstafetten

ASKO Holmenkollstafetten er Norges største idrettsarrangement og verdens største stafett, med 3400 lag og 50.000 deltakere. Mer enn én million mennesker har løpt «Vårens vakreste eventyr» siden oppstarten i 1923.

Relevante artikler