Varsling av overtredelser og avvik

Ragn-Sells er forpliktet til etisk og ansvarlig forretningspraksis og til å overholde relevante lover og forskrifter i de landene vi opererer i. Det er viktig at våre ansatte og interessenter forstår og etterlever dette.

Slik varsler du om overtredelser og avvik

Våre etiske retningslinjer (Code of Conduct) beskriver prinsippene bak atferden vi etterstreber, og gir en praktisk veiledning i hvordan vi som virksomhet skal handle og ta avgjørelser. Benytt Ragn-Sells’ rapporteringskanaler som du finner på denne siden, hvis du vil sende inn et varsel knyttet til overholdelsen av disse retningslinjene.

Manglende overholdelse innbefatter enhver atferd hos en ansatt eller tredjepart knyttet til Ragn-Sells som kan være et brudd på lovverket, våre etiske retningslinjer eller våre virksomhetsregler.

Hvordan behandles et varsel?

Alle varsler blir behandlet, og det vil bli gjennomført en granskning om nødvendig. Relevante saksopplysninger som du (varsleren) oppgir, registreres i en saksbehandlingsdatabase, det kan hende at en granskningsansvarlig tar kontakt med deg om vi skulle ha behov for mer informasjon. Vi vil gjøre vårt ytterste for å holde informasjonen du oppgir konfidensiell.

Hvis regelverket tillater det, kan varsleren forbli anonym. Vi oppfordrer imidlertid alle varslere til å identifisere seg, slik at det blir enklere å gjennomføre en granskning.

Send inn varsel

Ragn-Sells sine kanaler for varsling er konfidensielle hjelpetjenester på nett og på telefon. Her kan du varsle ved mistanke om overtredelser av, avvik fra og brudd på Ragn-Sells’ etiske retningslinjer, virksomhetsregler eller lover og forskrifter. Du velger selv om du vil gjøre dette online eller via telefon. Alle varsler blir behandlet, og det vil bli gjennomført en granskning om nødvendig.

Still et spørsmål

Send inn et spørsmål om våre eller våre leverandører sine etiske retningslinjer, våre virksomhetsregler eller andre saker som er knyttet til forretningsskikk og som er relevante for Ragn-Sells-konsernet og våre datterselskaper ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Spørsmålet ditt vil bli sendt til Group Compliance-teamet i Ragn-Sells, som vil ta kontakt med deg direkte via den kontaktinformasjonen du oppgir. Du er ikke anonym når du stiller et spørsmål i dette skjemaet. For at vi skal kunne svare på spørsmålene dine, må du oppgi kontaktinformasjon. Hvis du ønsker å varsle anonymt, kan du bruke Ragn-Sells’ rapporteringskanal, hvor du kan velge å være anonym.

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling.

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling.

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)

Kontakt Ragn-Sells kundesenter

Kontakt oss

Her finner du kontaktinformasjon til vårt kundesenter.