Bransjeløsning avfall for bensinstasjoner

Bransjeløsning for bensinstasjoner

Ved en optimal avfallsløsning kan de ansatte på bensinstasjonen konsentrere seg om kundene, istedenfor for å bruke tid på å finne den riktige avfallsløsningen. Ragn-Sells tar seg av avfallshåndteringen, slik at de ansatte kan bruke tid på optimalisering av bensinstasjonen.

Bransjeløsning for avfall bensinstasjoner.

Ryddig for stasjonen - ryddig for miljøet

Gjennomtenkte og utprøvde løsninger for avfallshåndtering hjelper medarbeiderne til å holde bensinstasjonen ryddig og rent. Ragn-Sells har mange års erfaring med optimalisering av avfallsløsninger for noen av de største kjedene i landet. Vi skreddersyr løsninger for mottak av avfall, med effektive avfallsrom der det er mulig.

Vi ser en begynnelse der andre ser en slutt, vi streber alltid etter å gjenvinne mest mulig av avfallet til nye produkter og materialer. Matavfall blir til biomasse, som igjen kan foredles til biogass. Plastfolie og spylervæskekanner blir til ny plast. Papp blir til nye produkter av papp, slik bidrar vi til et mer sirkulært samfunn.

Vi hjelper deg med å forbedre avfallshåndteringen på bensinstasjonen.

Vi kjenner bensinstasjoner

Bensinstasjoner er ulike både med tanke på størrelse, utforming og beliggenhet. Noen har tilgang avfallsrom, andre benytter uterom eller andre arealer til oppbevaring av avfall.

Behovet for kontroll og dokumentasjon gjeldende avfallsmengder og sortering er økende. Både på grunn av HMS, dokumentering av miljøeffekter, deklarering av farlig avfall og kontroll på kostnader. Våre rapporter og statistikker dokumenterer oppdrag, kostnader, avfallsvolum og sorteringsgrad. Vi tilbyr standardrapporter, som enkelt kan lastes ned fra vår gratis kundeportal og benyttes som dokumentasjon til myndighetene m.m. Skreddersydde rapporter kan bestilles ved behov.

Hva kan inngå i en avfallsløsning for bensinstasjoner?

Kartlegging av behov
Design av avfallsløsning tilpasset behov
Forsvarlig håndtering av farlig avfall
Hjelp til deklarering av farlig avfall
Tømming og kontroll av oljeutskiller
Grunnleggende digitalt kurs om avfall og miljø
Opplæring på stedet og tilpasset kursing
Korrekt merking og tilpasset sorteringsguide
Nødvendig dokumentasjon og rapporter
Planlagt oppfølgning
Kundeportal for enklere bestillinger m.m

Gode og utprøvde bransjeløsninger

Skreddersydde avfallsrom inne og ute
Funksjonelle avfallsrom gjør det lettere å håndtere avfallet i hverdagen. Vi har mange forskjellige typer løsninger for å optimalisere logistikken rundt avfallet.

Guide for kildesortering
Bensinstasjonen vil få en tilpasset guide for kildesortering, slik at alle forstår hvorfor sortering er viktig, og hvordan de ulike avfallstypene skal sorteres.

Tømming og kontroll av oljeutskiller
En vanlig løsning for våre kunder er tømming og kontroll etter faste intervaller i henhold til lokale forskrifter, og ekstra ved behov.

Tømming av sandfang og gatesluk
Vi anbefaler å kombinere spyling av uteareal, fortau o.l med tømming av gatesluk og sandfang. Vi spyler først og tømmer sandfang etterpå. På denne måten sparer du tid på feiing og andre tjenester.

Kundesertifisering
Kundesertifiseringen reThink kan hjelpe stasjonen til å bli mer bærekraftig.

FarligEnkelt™
FarligEnkelt™ er et komplett system for håndtering av farlig avfall og inkluderer alt du trenger til fastpris. Du betaler kun den årlige leien som er satt, enkelt og greit!

Deklarering av farlig avfall
Ønsker bensinstasjonen hjelp til deklarering av farlig avfall utfører vi dette mot et pristillegg.

Dokumentasjon og rapportering
Stasjonen vil lettere kunne nå sine miljømål med god dokumentasjon og rapportering. Skreddersydde rapporter kan spesialbestilles ved behov, gratis standardrapporter i vår kundeportal er alltid inkludert.

Alt tilpasses
Vårt motto er knirkefri avfallshåndtering, vårt mål er fornøyde kunder som tar miljøet på alvor. Derfor tilpasser vi løsninger etter deres behov.

Sorteringsmateriell for bensinstasjoner.

Sorteringsmateriell

Her finner du guide for kildesortering og vanlige fraksjonsmerker for bensinstasjoner. Ytterligere skreddersøm av sorteringsguiden gjør du enkelt i kundeportalen.

Last ned sorteringsmateriell
Ragn-Sells kundeportal

Ragn-Sells kundeportal

I vår kundeportal kan du bestille tømminger, ta ut rapporter, se fakturaer og finne annen nyttig informasjon om avfallshåndteringen. Kundeportalen er enkel i bruk og kan benyttes av alle våre kunder.

Gå til kundeportal
FarligEnkelt™

FarligEnkelt™

Miljøskapene og spilloljetankene er utformet i henhold til regelverket for oppbevaring av farlig avfall. Skapene leveres i fem ulike størrelser, spilloljetankene i to ulike størrelser. Alt til fastpris, det innebærer at du betaler den årlige leien som er satt, enkelt og greit!

Les mer om FarligEnkelt™
Sirkulære løsninger fra Ragn-Sells.

Sirkulære løsninger

Vi leter alltid etter gode løsninger for din bedrifts avfall. Vår visjon er at alt avfall skal gjenvinnes og bli til nye produkter, vi tilbyr sirkulære løsninger for en rekke typer avfall. Trykk på linken for å se våre sirkulære løsninger.

Gå til våre sirkulære løsninger

Kontakt oss

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling. 

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)