Bransjeløsning for bilverksteder

Rent verksted, er en skreddersydd løsning for bilverksteder og andre verksteder. Ved en optimal avfallsløsning kan de ansatte konsentrere seg om den daglige driften. Ragn-Sells tar seg av avfallshåndteringen, slik at de ansatte kan bruke tid på kundeservice og oppdrag.

Rent verksted - ryddig for miljøet

Gjennomtenkte og utprøvde løsninger for avfallshåndtering hjelper mekanikere og andre ansatte til å holde verkstedet ryddig og rent. Ragn-Sells har mange års erfaring med optimalisering av avfallsløsninger for noen av de største kjedene i landet. Vi skreddersyr løsninger for mottak av avfall, med effektive avfallsrom der det er mulig.

Vi ser en begynnelse der andre ser en slutt, vi streber alltid etter å gjenvinne mest mulig av avfallet til nye produkter og materialer. Jern og metaller blir til nye produkter. Papp blir til nye produkter av papp, slik bidrar vi til et mer sirkulært samfunn.

Vi hjelper deg med å forbedre avfallshåndteringen på bilverksteder.

Vi kjenner verksteder

Bilverksteder og andre verksteder er ulike både med tanke på størrelse, utforming og beliggenhet. Noen har tilgang eget eller felles avfallsrom, andre benytter uterom eller andre arealer til oppbevaring av avfall.

Behovet for kontroll og dokumentasjon gjeldende avfallsmengder og sortering er økende for verksteder. Både på grunn av HMS, dokumentering av miljøeffekter, deklarering av farlig avfall og kontroll på kostnader. Våre rapporter og statistikker dokumenterer oppdrag, kostnader, avfallsvolum og sorteringsgrad. Vi tilbyr standardrapporter, som enkelt kan lastes ned fra vår gratis kundeportal og benyttes som dokumentasjon til myndighetene m.m. Skreddersydde rapporter kan bestilles ved behov.

Hva kan inngå i Rent verksted?

Kartlegging av behov
Design av avfallsløsning tilpasset behov
Forsvarlig håndtering av farlig avfall
Hjelp til deklarering av farlig avfall
Tømming og kontroll av oljeutskiller
Grunnleggende kurs innen avfall
Opplæring på stedet og tilpasset kursing
Tilpasset sorteringsguide og merking
Nødvendig dokumentasjon og rapporter
Planlagt oppfølgning
Kundeportal for enklere bestillinger

Gode og utprøvde bransjeløsninger

Skreddersydde avfallsrom
Funksjonelle avfallsrom gjør det lettere å håndtere avfallet i hverdagen. Vi har mange forskjellige typer løsninger for å optimalisere logistikken rundt avfallet.

Guide for kildesortering
Verkstedet vil få en tilpasset guide for kildesortering, slik at alle forstår hvorfor sortering er viktig, og hvordan de ulike avfallstypene skal sorteres.

Tømming og kontroll av oljeutskiller
En vanlig løsning for våre kunder er tømming og kontroll etter faste intervaller i henhold til lokale forskrifter, og ekstra ved behov.

Kundesertifisering
Kundesertifiseringen reThink kan hjelpe verkstedet til å bli mer bærekraftig.

FarligEnkelt™
FarligEnkelt™ er et komplett system for håndtering av farlig avfall og inkluderer alt du trenger til fastpris. Du betaler kun den årlige leien som er satt, enkelt og greit!

Deklarering av farlig avfall
Ønsker bilverkstedet hjelp til deklarering av farlig avfall utfører vi dette mot et pristillegg.

Dokumentasjon og rapportering
Verkstedet vil lettere kunne nå sine miljømål med god dokumentasjon og rapportering. Skreddersydde rapporter kan spesialbestilles ved behov, gratis standardrapporter i vår kundeportal er alltid inkludert.

Alt tilpasses
Vårt motto er knirkefri avfallshåndtering, vårt mål er fornøyde kunder som tar miljøet på alvor. Derfor tilpasser vi løsninger etter deres behov.

FarligEnkelt™

FarligEnkelt™

FarligEnkelt™ miljøskap er utformet i henhold til regelverket for oppbevaring av farlig avfall og leveres til fastpris.

Ragn-Sells kundeportal

Kundeportal

I kundeportalen kan du administrere avfallshåndteringen digitalt, alle våre kunder har tilgang til denne gratis.

Nasjonal merkeordning

Merking

Ragn-Sells benytter nasjonal merkeordning for avfall, her finner du mer informasjon om merking og kildesortering.

Sirkulære løsninger

Sirkulært

Vi leter alltid etter gode løsninger for avfallet. Så mye som mulig skal gjenvinnes, vi tilbyr sirkulære løsninger for en rekke typer avfall.

Kontakt drift og logistikk

Tabellen inneholder kontaktopplysninger.
Booking båt 55104100
Booking biltransport 55104300
E-post havbruk@ragnsells.com

Beredskapstjenester kan bestilles på respektive telefonnumre etter klokken 16.00.

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling.

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling.

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)