Bransjeløsning avfall for byggevareforretninger

Bransjeløsning for byggevare

Alt handler om å utnytte ressursene i en forretning for byggevare. Ved en optimal avfallsløsning kan de ansatte konsentrere seg om kundene, istedenfor for å bruke tid på å finne den riktige avfallsløsningen. Ragn-Sells tar seg av avfallshåndteringen, slik at de ansatte kan bruke tid på å optimalisere andre deler av forretningen.

Bransjeløsning for avfall byggevareforretninger.

Ryddig for byggevare - ryddig for miljøet

Gjennomtenkte og utprøvde løsninger for avfallshåndtering innenfor byggevare av ulik størrelse, hjelper medarbeiderne til å holde forretningen, utearealet og lageret ryddig og rent. Vi skreddersyr løsninger for mottak av avfall både ute og inne, slik at det skal være enkelt for de ansatte.

Ragn-Sells ser en begynnelse der andre ser en slutt, vi streber alltid etter å gjenvinne mest mulig av avfallet til nye produkter og materialer. Gipsavfall blir til nye gipsplater, rent trevirke blir til sponplater, på denne måten sparer vi jomfruelige ressurser.

Vi hjelper deg med å forbedre avfallshåndteringen i byggevareforretningen.

Forretninger har ulike behov

Byggevareforretninger er ulike både med tanke på størrelse, utforming og beliggenhet. Mange har både ute- og innearealer. som krever skreddersydde avfallsløsninger.

Behovet for kontroll og dokumentasjon gjeldende avfallsmengder og sortering er økende i bransjen. Både på grunn av HMS, dokumentering av miljøeffekter og kontroll på kostnader. Våre rapporter og statistikker dokumenterer oppdrag, kostnader, avfallsvolum og sorteringsgrad. Vi tilbyr standardrapporter, som enkelt kan lastes ned fra vår gratis kundeportal og benyttes som dokumentasjon til myndighetene m.m. Skreddersydde rapporter kan bestilles ved behov.

Hva kan inngå i en avfallsløsning for byggevare?

Kartlegging av behov
Design av avfallsløsning tilpasset behov
Grunnleggende digitalt kurs om avfall og miljø
Opplæring på stedet og tilpasset kursing
Korrekt merking og tilpasset sorteringsguide
Nødvendig dokumentasjon og rapporter
Planlagt oppfølgning
Kundeportal for enklere bestillinger m.m

Gode og utprøvde bransjeløsninger

Skreddersydde avfallsrom inne og ute
Funksjonelle avfallsrom og utearealer gjør det lettere å håndtere avfallet i hverdagen. Vi har mange forskjellige typer løsninger for å optimalisere logistikken rundt avfallet.

Guide for kildesortering
Forretningen vil få en tilpasset guide for kildesortering, slik at alle forstår hvorfor sortering er viktig, og hvordan de ulike avfallstypene skal sorteres.

Kundesertifisering
Kundesertifiseringen reThink kan hjelpe forretningen til å bli mer bærekraftig.

Grønn mann
Utvidet opplæring, kursing og oppfølgning fra en samarbeidspartner i det daglige. Større enheter har mulighet for å leie en «grønn mann» som hjelper til med avfallshåndteringen.

Dokumentasjon og rapportering
Forretningen vil lettere kunne nå sine miljømål med god dokumentasjon og rapportering. Skreddersydde rapporter kan spesialbestilles ved behov, gratis standardrapporter i vår kundeportal er alltid inkludert.

Alt tilpasses
Vårt motto er knirkefri avfallshåndtering, vårt mål er fornøyde kunder som tar miljøet på alvor. Derfor tilpasser vi løsninger etter deres behov.

Sorteringsmateriell for byggevareforretninger.

Sorteringsmateriell

Her finner du guide for kildesortering og vanlige fraksjonsmerker for byggevareforretninger. Ytterligere skreddersøm av sorteringsguiden gjør du enkelt i kundeportalen.

Last ned sorteringsmateriell
Ragn-Sells kundeportal

Ragn-Sells kundeportal

I vår kundeportal kan du bestille tømminger, ta ut rapporter, se fakturaer og finne annen nyttig informasjon om avfallshåndteringen. Kundeportalen er enkel i bruk og kan benyttes av alle våre kunder.

Gå til kundeportal
Komprimerende utstyr reduserer antall transporter kraftig.

Komprimerende utstyr

Ved å komprimere avfall kan antall transporter reduseres kraftig. Det finnes mange ulike komprimeringsløsninger, vi hjelper deg med å finne den som passer ditt behov.

Gå til oversikt komprimerende utstyr
Sirkulære løsninger fra Ragn-Sells.

Sirkulære løsninger

Vi leter alltid etter gode løsninger for din bedrifts avfall. Vår visjon er at alt avfall skal gjenvinnes og bli til nye produkter, vi tilbyr sirkulære løsninger for en rekke typer avfall. Trykk på linken for å se våre sirkulære løsninger.

Gå til våre sirkulære løsninger

Kontakt oss

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling. 

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)