Bransjeløsning avfall for eiendom

Bransjeløsning for eiendom

Alt handler om å utnytte ressursene. Ved en optimal avfallsløsning kan de ansatte konsentrere seg om driften, istedenfor for å bruke tid på å finne den riktige avfallsløsningen. Ragn-Sells har lang erfaring med avfallsløsninger for eiendom og kontorlandskap. Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester og utstyr for både leietaker og eiendomsbesitter.

Bransjeløsning for avfall eiendom.

Ryddig for eiendommen - ryddig for miljøet

Gjennomtenkte og utprøvde løsninger for avfallshåndtering for eiendommen hjelper leietakere og eiendomsbesitter med å holde eiendommen ryddig og ren. Vi skreddersyr løsninger for mottak av avfall, med effektive avfallsrom der det er mulig.

Ragn-Sells ser en begynnelse der andre ser en slutt, vi streber alltid etter å gjenvinne mest mulig av avfallet til nye produkter og materialer. Matavfall blir til biomasse, som igjen kan foredles til biogass. Papir og papp blir til nye papp- og papirprodukter, slik bidrar vi til et mer sirkulært samfunn.

Vi hjelper deg med å forbedre avfallshåndteringen i forbindelse med eiendomsdriften.

Eiendommer har ulike behov

Eiendommer er ulike både med tanke på størrelse, utforming og beliggenhet. Noen har tilgang til avfallsrom, andre benytter uterom eller andre arealer til oppbevaring av avfall. I tillegg har noen behov for at avfallet hentes i etasjene/arealene.

Behovet for kontroll og dokumentasjon gjeldende avfallsmengder og sortering er økende i eiendomsbransjen. Både på grunn av HMS, dokumentering av miljøeffekter og kontroll på kostnader. Våre rapporter og statistikker dokumenterer oppdrag, kostnader, avfallsvolum og sorteringsgrad. Vi tilbyr standardrapporter, som enkelt kan lastes ned fra vår gratis kundeportal og benyttes som dokumentasjon til myndighetene m.m. Skreddersydde rapporter kan bestilles ved behov.

Hva kan inngå i en avfallsløsning for eiendom?

Det benyttes et bredt spekter av leverandører for å finne det riktige utstyret og den beste løsningen for bedriften.

Kartlegging av behov
Design av avfallsløsning tilpasset behov
Trygg behandling av sensitive dokumenter
Løsninger for sikker sletting av digitale medier
Kildesorteringsmøbler i ulike design
Nødvendig dokumentasjon og rapporter
Grunnleggende digitalt kurs om avfall og miljø
Opplæring på stedet og tilpasset kursing
Korrekt merking og tilpasset sorteringsguide
Kundeportal for enklere bestillinger m.m

Gode og utprøvde bransjeløsninger

Skreddersydde avfallsrom
Funksjonelle avfallsrom gjør det lettere å håndtere avfallet i hverdagen. Vi har mange forskjellige typer løsninger for å optimalisere logistikken rundt avfallet.

Guide for kildesortering
Eiendommen/arealet vil få en tilpasset guide for kildesortering, slik at alle forstår hvorfor sortering er viktig, og hvordan de ulike avfallstypene skal sorteres.

Kundesertifisering
Kundesertifiseringen reThink kan hjelpe til med å bli mer bærekraftig.

Grønn mann
Utvidet opplæring, kursing og oppfølgning fra en samarbeidspartner i det daglige. Større enheter har mulighet for å leie en «grønn mann» som tar seg av avfallshåndteringen.

Dokumentasjon og rapportering
Dere vil lettere kunne nå eventuelt definerte miljømål med god dokumentasjon og rapportering. Skreddersydde rapporter kan spesialbestilles ved behov, gratis standardrapporter i vår kundeportal er alltid inkludert.

Alt tilpasses
Vårt motto er knirkefri avfallshåndtering, vårt mål er fornøyde kunder som tar miljøet på alvor. Derfor tilpasser vi løsninger etter deres behov.

Sorteringsmateriell for eiendom.

Sorteringsmateriell

Her finner du guide for kildesortering og vanlige fraksjonsmerker for eiendom. Ytterligere skreddersøm av sorteringsguiden gjør du enkelt i kundeportalen.

Last ned sorteringsmateriell
Ragn-Sells kundeportal

Ragn-Sells kundeportal

I vår kundeportal kan du bestille tømminger, ta ut rapporter, se fakturaer og finne annen nyttig informasjon om avfallshåndteringen. Kundeportalen er enkel i bruk og kan benyttes av alle våre kunder.

Gå til kundeportal
Komprimerende utstyr reduserer antall transporter kraftig.

Komprimerende utstyr

Ved å komprimere avfall kan antall transporter reduseres kraftig. Det finnes mange ulike komprimeringsløsninger, vi hjelper deg med å finne den som passer ditt behov.

Gå til oversikt komprimerende utstyr
Sirkulære løsninger fra Ragn-Sells.

Sirkulære løsninger

Vi leter alltid etter gode løsninger for din bedrifts avfall. Vår visjon er at alt avfall skal gjenvinnes og bli til nye produkter, vi tilbyr sirkulære løsninger for en rekke typer avfall. Trykk på linken for å se våre sirkulære løsninger.

Gå til våre sirkulære løsninger

Kontakt oss

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling. 

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)