Bransjeløsning for håndverksbedrifter.

Bransjeløsning for håndverksbedrifter

Ragn-Sells har lang erfaring med de krav som stilles til en håndverker. Det være seg snekker og tømrer, elektriker, rørelegger, murer og andre håndverkskrav. Avfallsløsningene vi tilbyr håndverkere og mestere er tilpasset størrelse og type jobb.

Bransjeløsning for avfall håndverksbedrifter.

Enklere hverdag for fagfolk

Mye handler om å være effektiv og enkelt kunne prioritere riktig. Vi mener fagfolk skal jobbe med det de er best på, istedenfor for å lure på hvilke avfallsløsninger som behøves til ulike jobber. La oss ta oss av avfallshåndteringen, så kan du bruke tiden på å optimalisere andre deler av arbeidsdagen din.

Våre dedikerte konsulenter og ansatte vil være tilgjengelige ved behov, og skal sammen med vår gratis kundeportal sørge for knirkefri avfallshåndtering. Godt samarbeid er avgjørende for å lykkes. Rask responstid for deg som er håndverker prioriteres, fordi vi vet hvor hektisk din arbeidshverdag kan være.

Vi hjelper deg som er håndverker med å effektivisere hverdagen, og jobbe mer miljøvennlig.

Dokumentasjon til håndverkere

I alle faser av en jobb for håndverkere og mestere innen rørlegging, tømring, murer-, elektriker- og malerarbeid, forsvinner noen typer avfall og andre tilkommer. Samtidig skal alle fraksjoner håndteres i henhold til lovverket og myndighetskrav, bestillers eventuelle miljømål og samfunnets forventninger.

Behovet for kontroll og dokumentasjon er økende i alle bransjer, både på grunn av HMS, dokumentering av miljøeffekter og kontroll på kostnader. Våre rapporter og statistikker dokumenterer oppdrag, kostnader, avfallsvolum og sorteringsgrad. Vi tilbyr standardrapporter, som enkelt kan lastes ned fra vår gratis kundeportal, og eventuelt benyttes som dokumentasjon til myndighetene m.m. Skreddersydde rapporter kan bestilles ved behov.

Hva kan inngå i en avfallsløsning for håndverksbedrifter?

Gjennomtenkte og utprøvde løsninger for avfallshåndtering, hjelper deg og dine ansatte med en effektiv hverdag og til å nå fastsatte miljømål. Det oppnås best ved at vi kommer tidlig inn i planleggingsfasen på avfall og gjenvinning. Vi leverer:

Arbeid og utstyr iht HMS-standarder
Organisert kartlegging og oppstartsmøter
Nødvendig dokumentasjon og rapporter
Grunnleggende digitalt kurs om avfall og miljø
Opplæring på stedet og tilpasset kursing
Planlagt oppfølgning
Kundeportal for enklere bestillinger m.m 
Korrekt sortering og merking
Suge- og spyletjenester ved behov

Gode og utprøvde bransjeløsninger

Forutsigbarhet på jobber
Ønskes det forutsigbarhet er en løsning med forutsigbare priser m.m per jobb, en trygg løsning.

Dokumentasjon og rapportering
Spesiell dokumentasjon og rapportering kan spesialbestilles ved behov, gratis standardrapporter i vår kundeportal er alltid inkludert.

Kundesertifisering
Kundesertifiseringen reThink kan gjøre prosjektene mer bærekraftig.

Grønn mann
Utvidet opplæring, kursing og oppfølgning fra en samarbeidspartner i det daglige, leie av «grønn mann».

Sorteringsmateriell for håndverksbedrifter.

Sorteringsmateriell

Her finner du guide for kildesortering og vanlige fraksjonsmerker for håndverksbedrifter. Ytterligere skreddersøm av sorteringsguiden gjør du enkelt i kundeportalen.

Last ned sorteringsmateriell
Ragn-Sells kundeportal

Ragn-Sells kundeportal

I vår kundeportal kan du bestille tømminger, ta ut rapporter, se fakturaer og finne annen nyttig informasjon om avfallshåndteringen. Kundeportalen er enkel i bruk og kan benyttes av alle våre kunder.

Gå til kundeportal
Containere og utstyr

Containere og utstyr

Ingen prosjekter er like, vi hjelper til med løsninger som inneholder containere og utstyr som passer for prosjektet.

Gå til oversikt
Rett merking fører til god sortering.

Rett merking

Våre containere og beholdere merkes med rett fraksjon før de settes ut. Dersom bedriften har spesielle behov rundt merking, tilbyr vi rådgivning og veiledning for hvordan det kan oppnås en best mulig logistikk på arbeidsplassen.

Gå til sorteringsmateriell
Sirkulære løsninger fra Ragn-Sells.

Sirkulære løsninger

Vi leter alltid etter gode løsninger for din bedrifts avfall. Vår visjon er at alt avfall skal gjenvinnes og bli til nye produkter, vi tilbyr sirkulære løsninger for en rekke typer avfall. Trykk på linken for å se våre sirkulære løsninger.

Gå til våre sirkulære løsninger

Kontakt oss

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling. 

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)