Ragn-Sells tilbyr alle sine kunder et kurs om avfall og miljø.

Kurs om avfall og miljø

Her kan du lese mer om vårt e-læringskurs om miljø og avfall som blant annet viser hva som skjer med avfallet på et gjenvinningsanlegg. Her får du også en innsikt i hvordan avfallet påvirker miljøet. Kurset støtter opp under din bedrifts ISO-sertifisering gjennom å øke de ansattes bevissthet rundt miljøspørsmål.

FNs bærekraftsmål

4, 11, 12, 13, 14, 15, 17

Arrow up
Denne tjenesten gjør det mulig for oss å samarbeide mot de globale målene ovenfor.

Høyere krav til miljøarbeid

Det stilles høyere og høyere krav til hvordan en bedrift driver sitt miljøarbeid. Det finnes mye å vinne ved å øke kunnskapen til de ansatte slik at det blir enklere å ta de riktige grepene både på jobben og hjemme.

Gjennom vårt kurs innen avfall og miljø, kan de ansatte lære seg hvordan avfall kan håndteres, hva som skjer med avfallet på en gjenvinningsstasjon og innsikt i hvordan avfall kan bli til nye verdifulle ressurser. Sist men ikke minst et innblikk i hvordan lover og regler påvirker hvordan vi skal håndtere avfallet.

Grunnleggende kompetanse

Kurset gir de som gjennomfører dette, en grunnleggende kompetanse i miljøarbeid. Dette støtter også krav i sertifisering innenfor 14001 om bedriften har tenkt til å sertifiseres eller allerede er sertifisert.

Tilgjengelig overalt

Kurset kan tas på de fleste digitale flater som smarttelefon, nettbrett og PC/Mac. Det tar ca 20 minutter å ta kurset. Innholdet er en blanding av teori, øvelser, tips og råd gjennom bilder, tekst og animasjoner. Fyll ut skjemaet under om dette kan være interessant for deg å kjøpe for relevante ansatte. Da tar vi kontakt for mer informasjon.

Ragn-Sells tilbyr alle sine kunder et kurs om avfall og miljø.

Hva lærer du under kurset?

 • Hva er avfall?
 • Hvordan man skal håndtere avfall og viktigheten ved å sortere riktig
 • Hva skjer med avfallet på gjenvinningsanlegget
 • Hvordan avfall kan påvirke miljøet
 • Kort om lover, tillatelser og regler
 • Hvordan vi mennesker sammen kan bidra til å gjøre en forskjell

Hva består kurset av?

 • Tekster å lese – noen ganger må du klikke på bokser/illustrasjoner for å lese mer
 • Bilder å utforske – klikk og les mer
 • Filmer og animasjoner med lyd – se til at du har på lyden
 • Øvelser – test hva du kan og få korrekte svar
 • Tips og råd
Ragn-Sells kundeportal

Ragn-Sells kundeportal

I vår kundeportal kan du bestille tømminger, ta ut rapporter, se fakturaer og finne annen nyttig informasjon om avfallshåndteringen. Kundeportalen er enkel i bruk og kan benyttes av alle våre kunder.

Gå til kundeportal
Sirkulære løsninger fra Ragn-Sells.

Sirkulære løsninger

Vi leter alltid etter gode løsninger for din bedrifts avfall. Vår visjon er at alt avfall skal gjenvinnes og bli til nye produkter, vi tilbyr sirkulære løsninger for en rekke typer avfall. Trykk på linken for å se våre sirkulære løsninger.

Gå til våre sirkulære løsninger

Kontakt oss

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling. 

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)