Mottak av vrakbiler og salg av bildeler

Våre nye og moderne bilsaneringsanlegg er klare til å ta hånd om den gamle bilen din og behandle den til det beste for miljøet. Vi er tilknyttet statens returordning for mottak av utrangerte kjøretøy, og utbetaler vrakpant på 3000,- til din konto ved levering av bil. Vårt datterselskap Ragn-Sells Autopart selger også brukte bildeler.

Sjekkliste vraking av bil

  • Bilen kan leveres med sommer-, vinter- og reservedekk
  • Bilen skal være tom for avfall innvendig
  • Husk å ta ut bombrikken (du har betalt depositum for denne)
  • Ta med et vognkort
  • Bilen må ha blitt registrert/ påskiltet etter 1. januar 1977, andre biler inngår ikke i vrakpantordningen

Vi har utstyr som tapper ut alle skadelige væsker, som drivstoff, olje og kjøle- og bremsevæsker. Videre plukker vi av alle miljøskadelige deler og komponenter, som airbager, katalysatorer, kvikksølvholdige brytere, diverse elektronikk, dekk og felger.

Avdelinger mottak av vrakbil

Trykk på feltene nedenfor for å se informasjon om våre mottak for vrakbiler. Her finner du lenker til respektive avdelingssider. I kartet ser du våre lokasjoner med tilhørende informasjon.

Salg av brukte bildeler - Ragn-Sells Autopart

Vårt datterselskap Ragn-Sells Autopart selger brukte bildeler. På rsautopart.no er det enkelt å søke opp deler som passer til din bil ved hjelp av registreringsnummer, delenummer, motorkode eller girkode. Ragn-Sells Autopart har 5 avdelinger som tar i mot vrakbiler og selger brukte bildeler, med daglige forsendelser av brukte bildeler.

Ragn-Sells Autopart selger brukte bildeler.

Bildeler

Vårt datterselskap Ragn-Sells Autopart har et stort utvalg av brukte bildeler, med daglige forsendelser. Bestill på nett.

Hva er vrakpant?

Hva er vrakpant?

Vrakpant på 3000,-, blir utbetalt når du leverer inn en bil til gjenvinning på et godkjent mottak for vrakbiler.

Bestill henting av vrakbil

De fleste av våre anlegg henter vrakbiler i sitt nærområde mot et vederlag som trekkes fra vrakpanten. Pris for henting avtales på telefon eller e-post før henting. Dersom det haster, ring oss på telefon 22800800.

Fyll ut skjemaet nedenfor så vil du bli kontaktet angående henting av din bil og pris. Ved henting vil vi trenge legitimasjon og underskrift på at vi kan hente bilen. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke henter mopeder og motorsykler.

Informasjon om bilen

Informasjon om bilen

Bilens tilstand
Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling.

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling.

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)