Avtale Malling & Co

Ragn-Sells har lang erfaring med avfallsløsninger for kontor og kontorlandskap. Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester og utstyr for sikkerhetsmakulering og kontor, til alle leietakere og gårdeiere tilknyttet Malling & Co.

Fordeler ved avtalen

Malling har på vegne av leietakere og gårdeiere forhandlet frem gode betingelser hva gjelder avfallshåndtering hos Ragn-Sells. Vi er veldig glade for avtalen vi har med Malling & Co, og ønsker at alle løsninger skal være tilpasset størrelse og formål. Det tilbys effektive, trygge, tilpassede og miljøriktige avfallsløsninger.

Våre dedikerte medarbeidere vil være tilgjengelige ved behov, og skal sammen med vår gratis kundeportal sørge for knirkefri avfallshåndtering. Godt samarbeid er avgjørende for å lykkes.

Mobil sikkerhetsmakulering

 • Økt sikkerhet
 • Makulering gjennomføres på stedet
 • Bedriftens kontaktperson kan følge med på makuleringen
 • Den samme beholderes plomberes og settes tilbake
 • Alt papir gjenvinnes til nytt papir

Sensitive dokumenter på avveie kan få store konsekvenser for din bedrift. Vi hjelper din bedrift med å destruere informasjonen på en forskriftsmessig og sikker måte. Som eneste aktør i markedet tilbyr Ragn-Sells mobil sikkerhetsmakulering, løsningen innebærer at destruksjon foregår i et spesialbygget kjøretøy hos din bedrift.

Mer om mobil sikkerhetsmakulering (PDF)

Utstyr for god og sikker håndtering på kontoret

Det benyttes et bredt spekter av leverandører for å finne det riktige utstyret og den beste løsningen for deres bedrift.

 • Beholdere og plomber for trygg lagring av sensitive dokumenter
 • Løsninger for sikker sletting av digitale medier
 • Rikt utvalg av kildesorteringsmøbler i ulike design og prisklasser
 • Nødvendig dokumentasjon og rapporter
 • Rådgivning for god kildesortering i kontorlandskap
 • Kundeportal for enklere bestillinger m.m
 • Korrekt merking
Avfallsløsninger som er tilpasset din bransje.

Bransjeløsninger

Ragn-Sells har unik kompetanse og lang erfaring med håndtering av avfall på fra ulike bransjer. Ta en titt på våre bransjeløsninger.

Ragn-Sells kundeportal

Kundeportal

I kundeportalen kan du administrere avfallshåndteringen digitalt, alle våre kunder har tilgang til denne gratis.

Produkter og utstyr

Produkter og utstyr

I vår oversikt med produkter og utstyr finner du alt du trenger for god avfallshåndtering til det beste for miljøet og lommeboka.

Guide for kildesortering

Sorteringsguide

Ragn-Sells benytter nasjonal merkeordning for avfall, i vår guide for kildesortering finner du mer informasjon om kildesortering.

Suge- og spyletjenester

Suge- og spyletjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av suge- og spyletjenester som dekker de fleste behov. Det er døgnvakt for disse tjenestene.

Trykk her for å finne ut mer om What a waste.

What a waste

Avfall er en skattekiste full av viktige råvarer som kan brukes på nytt. Finn ut mer om Ragn-Sells sin kampanje "What a waste".

Kontakt oss

For å kontakte oss og bestille tjenester fyll ut skjemaet nedenfor, deretter vil du bli kontaktet så snart som mulig mellom 07.00 og 16.00 på hverdager.

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling.

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling.

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)