Din signering er vellykket

Velkommen som kunde av Ragn-Sells! Vi fremmer bærekraftige måter å jobbe på, både for din lommebok og for miljøet. Reduksjon av papirforbruk, takket være digitalisering av signaturprosessene, er for oss et lite og riktig steg inn i fremtiden.

Gratis kundeportal

Kundeportalen er en gratis tjeneste for alle våre kunder, her har du full oversikt over din avfallsløsning og kan enkelt administrere denne når det passer for deg.

Du kan bestille tømminger, se dine aktive og historiske ordre, ta ut avfallsstatistikk og andre dokumenter som fakturakopi med mer. I tillegg kan du reklamere og se avvik på dine tidligere ordre.

Avfallsløsninger som er tilpasset din bransje.

Bransjeløsninger

Ragn-Sells har unik kompetanse og lang erfaring med håndtering av avfall på fra ulike bransjer. Ta en titt på våre bransjeløsninger.

Ragn-Sells kundeportal

Kundeportal

I kundeportalen kan du administrere avfallshåndteringen digitalt, alle våre kunder har tilgang til denne gratis.

Produkter og utstyr

Produkter og utstyr

I vår oversikt med produkter og utstyr finner du alt du trenger for god avfallshåndtering til det beste for miljøet og lommeboka.

Guide for kildesortering

Sorteringsguide

Ragn-Sells benytter nasjonal merkeordning for avfall, i vår guide for kildesortering finner du mer informasjon om kildesortering.

Suge- og spyletjenester

Suge- og spyletjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av suge- og spyletjenester som dekker de fleste behov. Det er døgnvakt for disse tjenestene.

Trykk her for å finne ut mer om What a waste.

What a waste

Avfall er en skattekiste full av viktige råvarer som kan brukes på nytt. Finn ut mer om Ragn-Sells sin kampanje "What a waste".