Avtale håndtering avfall VVS Eksperten

Ragn-Sells har lang erfaring med de omfattende kravene som stilles for håndverkere. Vi er veldig glade for avtalen vi har med VVS Eksperten, avfallsløsningene vi tilbyr til dere medlemmer er tilpasset størrelse og formål. Ragn-Sells er totalleverandør innen avfallshåndtering.

Hvorfor benytte avtalen?

VVS Eksperten har på vegne av medlemmene forhandlet frem gode betingelser når det gjelder avfallshåndtering hos Ragn-Sells. Vi tilbyr alle medlemmer av VVS Eksperten en effektiv, tilpasset og miljøriktig avfallsløsning. Full oversikt med priser ligger tilgjengelig på VVS Eksperten sitt Intranett. Dersom du har en utfordring eller ønsker et tilbud på løsninger, ser vi frem til å høre fra deg.

Våre dedikerte medarbeidere vil være tilgjengelige ved behov, og skal sammen med vår gratis kundeportal sørge for en knirkefri avfallshåndtering. Godt samarbeid er avgjørende for å lykkes. Riktig responstid for håndtverkere prioriteres, fordi vi vet hvor hektisk det kan være i hverdagen.

Avfallsløsninger for daglig drift og prosjekter

Vi tilbyr tilpassede avfallsløsninger for daglig drift og deres prosjekter. Gjennomtenkte og utprøvde løsninger for avfallshåndtering, hjelper dine ansatte til å nå fastsatte miljømål.

  • Avfallshåndtering i daglig drift av lager, verksted, kontor m.m
  • Utstyr tilpasset prosjekt og formål
  • Utplassering og henting av utstyr til rett tid
  • Hjelp til å finne gode og riktige løsninger
  • Nødvendig dokumentasjon og rapporter
  • Planlagt oppfølgning
  • Kundeportal for enklere bestillinger m.m
  • Korrekt merking
  • Suge- og spyletjenester ved behov
Avfallsløsninger som er tilpasset din bransje.

Bransjeløsninger

Ragn-Sells har unik kompetanse og lang erfaring med håndtering av avfall på fra ulike bransjer. Ta en titt på våre bransjeløsninger.

Ragn-Sells kundeportal

Kundeportal

I kundeportalen kan du administrere avfallshåndteringen digitalt, alle våre kunder har tilgang til denne gratis.

Produkter og utstyr

Produkter og utstyr

I vår oversikt med produkter og utstyr finner du alt du trenger for god avfallshåndtering til det beste for miljøet og lommeboka.

Guide for kildesortering

Sorteringsguide

Ragn-Sells benytter nasjonal merkeordning for avfall, i vår guide for kildesortering finner du mer informasjon om kildesortering.

Suge- og spyletjenester

Suge- og spyletjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av suge- og spyletjenester som dekker de fleste behov. Det er døgnvakt for disse tjenestene.

Trykk her for å finne ut mer om What a waste.

What a waste

Avfall er en skattekiste full av viktige råvarer som kan brukes på nytt. Finn ut mer om Ragn-Sells sin kampanje "What a waste".

Kontakt oss

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling.

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling.

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)