Bransjeløsning avfall for kjøpesentre

Bransjeløsning for kjøpesentre

Alt handler om å utnytte ressursene på kjøpesenteret. Ved en optimal avfallsløsning kan de ansatte konsentrere seg om kundene og daglig drift, istedenfor for å bruke tid på å finne den riktige avfallsløsningen. Ragn-Sells tar seg av avfallshåndteringen, slik at de ansatte kan bruke tid på å optimalisere andre deler av senteret.

Bransjeløsning for avfall kjøpesentre.

Ryddig for kjøpesenteret - ryddig for miljøet

Gjennomtenkte og utprøvde løsninger for avfallshåndtering i et kjøpesenter hjelper medarbeiderne til å holde senteret og butikkene ryddige og ren. Vi skreddersyr løsninger for mottak av avfall, med effektive avfallsrom der det er mulig.

Ragn-Sells ser en begynnelse der andre ser en slutt, vi streber alltid etter å gjenvinne mest mulig av avfallet til nye produkter og materialer. Matavfall blir til biomasse, som igjen kan foredles til biogass. Plastfolie blir til ny plast. Papp og papir blir til nye produkter, slik bidrar vi til et mer sirkulært samfunn.

Vi hjelper deg med å forbedre avfallshåndteringen på kjøpesenteret.

Kjøpesentre har ulike behov

Kjøpesentre er ulike både med tanke på størrelse, utforming og beliggenhet. Noen har tilgang eget eller felles avfallsrom, andre benytter uterom eller andre arealer til oppbevaring av avfall.

Behovet for kontroll og dokumentasjon gjeldende avfallsmengder og sortering er økende innen handel. Både på grunn av HMS, dokumentering av miljøeffekter og kontroll på kostnader. Våre rapporter og statistikker dokumenterer oppdrag, kostnader, avfallsvolum og sorteringsgrad. Vi tilbyr standardrapporter, som enkelt kan lastes ned fra vår gratis kundeportal og benyttes som dokumentasjon til myndighetene m.m. Skreddersydde rapporter kan bestilles ved behov.

Hva kan inngå i en avfallsløsning for kjøpesentre?

Kartlegging av behov
Design av avfallsløsning tilpasset behovene
Grunnleggende digitalt kurs om avfall og miljø
Opplæring på stedet og tilpasset kursing
Muligheter for leie av grønn mann
Korrekt merking i henhold til nasjonal standard
Tilpasset sorteringsguide
Kildesorteringsmøbler i ulike design
Trygg behandling av sensitive dokumenter
Nødvendig dokumentasjon og rapporter
Planlagt oppfølgning
Kundeportal for enklere bestillinger m.m

Gode og utprøvde bransjeløsninger

Skreddersydde avfallsrom
Funksjonelle avfallsrom gjør det lettere å håndtere avfallet i hverdagen. Vi har mange forskjellige typer løsninger for å optimalisere logistikken rundt avfallet.

Guide for kildesortering
Butikken vil få en tilpasset guide for kildesortering i henhold til nasjonal merking, slik at alle forstår hvorfor sortering er viktig, og hvordan de ulike avfallstypene skal sorteres.

Kundesertifisering
Kundesertifiseringen reThink kan hjelpe senteret til å bli mer bærekraftig.

Grønn mann
Utvidet opplæring, kursing og oppfølgning fra en samarbeidspartner i det daglige. Større sentre har mulighet for å leie en «grønn mann» som tar seg av avfallshåndteringen.

Dokumentasjon og rapportering
Kjøpesenteret vil lettere kunne nå sine miljømål med god dokumentasjon og rapportering. Skreddersydde rapporter kan spesialbestilles ved behov, gratis standardrapporter i vår kundeportal er alltid inkludert.

Alt tilpasses
Vårt motto er knirkefri avfallshåndtering, vårt mål er fornøyde kunder som tar miljøet på alvor. Derfor tilpasser vi løsninger etter deres behov.

Sorteringsmateriell for kjøpesentre.

Sorteringsmateriell

Her finner du guide for kildesortering og vanlige fraksjonsmerker for kjøpesentre. Ytterligere skreddersøm av sorteringsguiden gjør du enkelt i kundeportalen.

Last ned sorteringsmateriell
Ragn-Sells kundeportal

Ragn-Sells kundeportal

I vår kundeportal kan du bestille tømminger, ta ut rapporter, se fakturaer og finne annen nyttig informasjon om avfallshåndteringen. Kundeportalen er enkel i bruk og kan benyttes av alle våre kunder.

Gå til kundeportal
Komprimerende utstyr reduserer antall transporter kraftig.

Komprimerende utstyr

Ved å komprimere avfall kan antall transporter reduseres kraftig. Det finnes mange ulike komprimeringsløsninger, vi hjelper deg med å finne den som passer ditt behov.

Gå til oversikt komprimerende utstyr
Kurs om avfall og miljø.

Kurs om avfall og miljø

Det grunnleggende kurset gjennomføres digitalt og støtter opp under din bedrifts ISO-sertifisering gjennom å øke de ansattes bevissthet rundt miljøspørsmål.

Gå til kurs om avfall og miljø
Sirkulære løsninger fra Ragn-Sells.

Sirkulære løsninger

Vi leter alltid etter gode løsninger for din bedrifts avfall. Vår visjon er at alt avfall skal gjenvinnes og bli til nye produkter, vi tilbyr sirkulære løsninger for en rekke typer avfall. Trykk på linken for å se våre sirkulære løsninger.

Gå til våre sirkulære løsninger

Kontakt oss

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling. 

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)