Bransjeløsning for restaurant, kafé og catering

Alt handler om å utnytte ressursene på serveringsstedet og opprettholde god hygiene. Ved en optimal avfallsløsning kan de ansatte konsentrere seg om kundene, istedenfor for å bruke tid på å finne den riktige avfallsløsningen. Ragn-Sells tar seg av avfallshåndteringen, slik at de ansatte kan bruke tid på kundeservice.

Ryddig for serveringsstedet - ryddig for miljøet

Gjennomtenkte og utprøvde løsninger for avfallshåndtering på restauranter, kaféer og andre steder som tilbereder mat hjelper medarbeiderne til å holde det ryddig og rent. Ragn-Sells har mange års erfaring med optimalisering av avfallsløsninger for spisesteder, som tilrettelegger for god hygiene. Vi skreddersyr løsninger for mottak av avfall, med effektive avfallsrom der det er mulig.

Vi ser en begynnelse der andre ser en slutt, vi streber alltid etter å gjenvinne mest mulig av avfallet til nye produkter og materialer. Matavfall blir til biomasse, som igjen kan foredles til biogass. Plastfolie blir til ny plast. Papp blir til nye produkter av papp, slik bidrar vi til et mer sirkulært samfunn.

Vi hjelper deg med å forbedre avfallshåndteringen innen restaurant, kafé og catering.

Spisesteder har ulike behov

Spisesteder er ulike både med tanke på størrelse, utforming og beliggenhet. Noen har tilgang eget eller felles avfallsrom, andre benytter uterom eller andre arealer til oppbevaring av avfall.

Behovet for hygiene, kontroll og dokumentasjon gjeldende avfallsmengder og sortering er økende. Både på grunn av HMS, dokumentering av miljøeffekter og kontroll på kostnader. Våre rapporter og statistikker dokumenterer oppdrag, kostnader, avfallsvolum og sorteringsgrad. Vi tilbyr standardrapporter, som enkelt kan lastes ned fra vår gratis kundeportal og benyttes som dokumentasjon til myndighetene m.m. Skreddersydde rapporter kan bestilles ved behov.

Hva kan inngå i en avfallsløsning for restaurant, kafé og catering?

Kartlegging av behov
Design av tilpasset avfallsløsning
Tømming og rengjøring av fettutskiller
Grunnleggende digitalt kurs
Opplæring på stedet og tilpasset kursing
Tilpasset sorteringsguide og merking
Nødvendig dokumentasjon og rapporter
Planlagt oppfølgning
Kundeportal for enklere bestillinger

Gode og utprøvde bransjeløsninger

Skreddersydde avfallsrom
Funksjonelle avfallsrom gjør det lettere å håndtere avfallet i hverdagen. Vi har mange forskjellige typer løsninger for å optimalisere logistikken rundt avfallet.

Guide for kildesortering
Spisestedet vil få en tilpasset guide for kildesortering, slik at alle forstår hvorfor sortering er viktig, og hvordan de ulike avfallstypene skal sorteres.

Tømming og rengjøring av fettutskiller
En vanlig løsning for våre kunder er tømming og rengjøring etter faste intervaller i henhold til lokale forskrifter, og ekstra ved behov.

Kundesertifisering
Kundesertifiseringen reThink kan hjelpe bedriften til å bli mer bærekraftig.

Dokumentasjon og rapportering
Bedriften vil lettere kunne nå sine miljømål med god dokumentasjon og rapportering. Skreddersydde rapporter kan spesialbestilles ved behov, gratis standardrapporter i vår kundeportal er alltid inkludert.

Alt tilpasses
Vårt motto er knirkefri avfallshåndtering, vårt mål er fornøyde kunder som tar miljøet på alvor. Derfor tilpasser vi løsninger etter deres behov.

Ragn-Sells kundeportal

Kundeportal

I kundeportalen kan du administrere avfallshåndteringen digitalt, alle våre kunder har tilgang til denne gratis.

Kurs om avfall og miljø

Kurs

Grunnleggende kurs om avfall og miljø gjennomføres digitalt og støtter opp under din bedrifts ISO-sertifisering.

Nasjonal merkeordning

Merking

Ragn-Sells benytter nasjonal merkeordning for avfall, her finner du mer informasjon om merking og kildesortering.

Sirkulære løsninger

Sirkulært

Vi leter alltid etter gode løsninger for avfallet. Så mye som mulig skal gjenvinnes, vi tilbyr sirkulære løsninger for en rekke typer avfall.

Kontakt oss

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling.

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)

Ragn-Sells lagrer og bruker opplysningene du fyller inn i dette skjemaet slik at vi kan svare på din henvendelse, utføre kredittsjekk og eventuelt muliggjøre leveranse av en bestilling.

Les hvordan Ragn-Sells håndterer personopplysninger (åpnes i nytt vindu)