Sorteringsmateriell for bedrifter

God merking og opplæring av de ansatte er viktig for å sikre god kildesortering i bedriften. Ragn-Sells tilpasser merking og skilting ved miljøstasjoner, på avfallsrom og andre steder etter dine behov dersom det er ønskelig. Vi benytter nasjonal merkeordning for avfall.

Materiell for kildesortering

I kundeportalen kan du sette opp en sorteringsveileder som inneholder alle dine avfallstyper. I vår guide for kildesortering kan du laste ned utskriftsvennlige sorteringsmerker som PDF, du finner disse inne på landingssiden for hver avfallstype. I guiden kan du søke etter avfallstyper og navigere til det du er ute etter.

Sorteringsveileder

I vår kundeportal kan du selv generere en sorteringsveileder som inneholder alle dine avfallstyper, som du kan printe ut og henge opp eller distribuere internt om det er ønskelig.

Trenger din bedrift nytt sorteringsmateriell?

Vil du oppgradere merking, skilting og liknende hos din bedrift? Ta direkte kontakt med din kontaktperson hos oss slik at vi kan komme i gang med prosessen. Dersom du ikke har en kontaktperson eller ikke er kunde av oss i dag, ta gjerne kontakt med vårt kundesenter for en uforpliktende prat.

Eksempler hos våre kunder

Nedenfor ser du noen eksempler hvor vi sammen med våre kunder har utført tiltak for å bedre kildesorteringen ved hjelp av blant annet skreddersydde miljøstasjoner.

Skreddersydd miljøstasjon på en videregående skole. (Foto: Ragn-Sells)

En skreddersydd miljøstasjon på en videregående skole. (Foto: Ragn-Sells)

En av mange miljøstasjoner som vi har satt opp i samarbeid med Lillestrøm Sportsklubb på Åråsen Stadion. (Foto: Ragn-Sells)

En av mange miljøstasjoner som vi har satt opp i samarbeid med Lillestrøm Sportsklubb på Åråsen Stadion. (Foto: Ragn-Sells)

Avfallsløsninger som er tilpasset din bransje.

Bransjeløsninger

Ragn-Sells har unik kompetanse og lang erfaring med håndtering av avfall på fra ulike bransjer. Ta en titt på våre bransjeløsninger.

Ragn-Sells kundeportal

Kundeportal

I kundeportalen kan du administrere avfallshåndteringen digitalt, alle våre kunder har tilgang til denne gratis.

Produkter og utstyr

Produkter og utstyr

I vår oversikt med produkter og utstyr finner du alt du trenger for god avfallshåndtering til det beste for miljøet og lommeboka.

Guide for kildesortering

Sorteringsguide

Ragn-Sells benytter nasjonal merkeordning for avfall, i vår guide for kildesortering finner du mer informasjon om kildesortering.

Suge- og spyletjenester

Suge- og spyletjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av suge- og spyletjenester som dekker de fleste behov. Det er døgnvakt for disse tjenestene.

Trykk her for å finne ut mer om What a waste.

What a waste

Avfall er en skattekiste full av viktige råvarer som kan brukes på nytt. Finn ut mer om Ragn-Sells sin kampanje "What a waste".