Ragn-Sells er samarbeidspartner til Usbl.

Usbl

Medlemmer i Usbl får rabatter på containerutleie og avfallssekker fra Ragn-Sells. Dette gjelder både deg som er personlig medlem, og for boligselskaper som er tilknyttet Usbl.

12% rabatt på container og avfallssekk

Som medlem i Usbl eller kunde av Usbl får du 12% rabatt på leie av container og kjøp/henting av avfallssekker i vår nettbutikk. Benytt rabattkode USBL i din handlekurv for å oppnå rabatten. Medlemmer kan også bestille ved å kontakte vårt kundesenter, da vil du 10% rabatt gjelde.

Her finner du mer informasjon om rabattkode og samarbeid.

E-postadresse for faktura i nettbutikk

Under "Min side/Fakturaadresse" i nettbutikken kan du legge inn en egen e-post for faktura, det gjør at fakturaen sendes rett til fakturamottak dersom det er ønskelig. Fakturaer sendes til denne e-postadressen, og annen info til e-postadressen som er definert under «Min side/Personlige opplysninger».

Usbl har et mangeårig samarbeid med Ragn-Sells som boligselskaper vi forvalter har hatt glede av. Vi har også et tilbud medlemmene kan benytte seg av, uavhengig av om boligselskapet er forvaltet av Usbl. Det er tilstrekkelig å være medlem av Usbl.