Containerutleie og avfallshåndtering for borettslag og sameie.

Avfallsløsninger for borettslag og sameie

Som styreleder eller den som planlegger dugnaden i borettslaget eller sameiet kan det være godt å vite at Ragn-Sells ønsker å bidra til at det skal bli enklere og mer forutsigbart med leie av container og annet utstyr til dugnaden. 

Containerutleie og andre avfallsløsninger

Ragn-Sells tilbyr skreddersydde avfallsløsninger for borettslag og sameier. Den mest vanlige og anbefalte løsningen er leie av liten eller stor container til fastpris for blandet avfall, container bestiller du enkelt i nettbutikken. Her kan du også bestille Smartbag avfallssekker. Til dugnaden anbefaler vi deg også å bestille en beholder for elektrisk- og elektronisk avfall. Medlemmer hos våre samarbeidspartnere har tilgang til gode medlemsfordeler på disse tjenestene.

Andre relevante tjenester
Spyling av tette rør, tømming av sandfang, spyling av gårdsplass og fasade m.m
Tømmekvelder med komprimatorbil

Motta faktura fra nettbutikken på e-post

Ved bestilling av container i nettbutikken kan du velge om du vil betale med kort, VIPPS eller AfterPay Faktura. Dersom du velger faktura vil du motta denne i en e-post med to ukers betalingsfrist. Du velger selv om du ønsker fakturaen knyttet opp mot ditt personnummer eller organisasjonsnummeret til boligselskapet. Les mer om AfterPay Faktura her.

Under "Min side/Fakturaadresse" i nettbutikken kan du legge til en egen e-postadresse for faktura, dette sikrer at fakturaen sendes rett til fakturamottak i de tilfeller det er ønskelig. All annen informasjon som ordrebekreftelse m.m vil naturligvis alltid sendes til den e-postadressen som du har lagt til under «Min side/Personlige opplysninger».

Medlemsfordeler

Ragn-Sells er samarbeidspartner og offisiell leverandør til en rekke boligbyggelag og organisasjoner, hvor medlemmer og tilsluttede boligselskaper har tilgang til gode medlemsfordeler. Nedenfor finner du relevante samarbeidspartnere med lenker til mer informasjon.

Nyttig for borettslag og sameie