Containerutleie for borettslag og sameie

Som styreleder eller den som planlegger dugnaden i borettslaget eller sameiet kan det være godt å vite at Ragn-Sells kan bidra til at det skal bli enklere og mer forutsigbart med leie av container og utstyr til dugnaden, samt suge- og spyletjenester ved behov.

Avfallsløsninger for boligselskaper og medlemmer

Ragn-Sells tilbyr skreddersydde avfallsløsninger for borettslag og sameier og deres medlemmer. Den mest vanlige og anbefalte løsningen er leie av liten eller stor container til fastpris for blandet avfall, container bestiller du enkelt i nettbutikken. Et alternativ til leie av container er å arrangere tømmekvelder hvor vi stiller opp med en komprimatorbil.

I nettbutikken kan du også bestille SmartBag avfallssekker. Til dugnaden anbefaler vi deg også å bestille en beholder for elektrisk- og elektronisk avfall. Medlemmer hos våre samarbeidspartnere har tilgang til gode medlemsfordeler på disse tjenestene.

Når det gjelder suge- og spyletjenester stiller våre fagfolk opp ved behov, for å få jobben gjort. Spyling av tette rør, tømming av sandfang og spyling av gårdsplass og fasade m.m er oppdrag vi gjerne tar på oss. En god løsning er at vi spyler gårdsplass og fasade før vi tømmer sandfang.

Motta faktura fra nettbutikken på e-post

Ved bestilling av container i nettbutikken kan du velge om du vil betale med kort, VIPPS eller faktura fra Riverty. Dersom du velger faktura vil du motta denne i en e-post. Du velger selv om du ønsker fakturaen knyttet opp mot ditt personnummer eller organisasjonsnummeret til boligselskapet. 

Mer om faktura fra Riverty

Under "Min side/Fakturaadresse" i nettbutikken kan du legge til en egen e-postadresse for faktura, dette sikrer at fakturaen sendes rett til fakturamottak i de tilfeller det er ønskelig. All annen informasjon som ordrebekreftelse med mer vil naturligvis alltid sendes til den e-postadressen som du har lagt til under «Min side/Personlige opplysninger».

Her kan du laste ned et nyttig sorteringsplakat skreddersydd for boligselskaper og andre som skal arrangere dugnad.

Sorteringsplakat

Her kan du laste ned en plakat for blandet avfall som kan distribueres i forbindelse med rydding og dugnad (PDF).

Rydding og dugnad med komprimatorbil.

Komprimatorbil

Til dugnaden i borettslaget eller sameiet kan ryddekveld med komprimatorbil være en svært god løsning.

Samarbeidspartnere boligselskaper (borettslag og sameie)

Medlemsfordeler

Ragn-Sells er samarbeidspartner med en rekke organisasjoner og boligbyggelag hvor medlemmer oppnår fordeler.

Containerutleie nettbutikk

Nettbutikk

Sjekk pris på og bestill container til fastpris uansett vekten på avfallet for flere typer avfall i nettbutikken.

Tømming av sandfang og gatesluk

Sandfang

Finn ut mer om tømming av sandfang og gatesluk.