Huseiernes Landsforbund

Medlemmer i Huseiernes Landsforbund får rabatter på containerutleie, suge- og spyletjenester og ekstra vrakpant. Det lønner seg å være medlem i Huseiernes Landsforbund.

Ragn-Sells er samarbeidspartner med Huseierenes Landsforbund og tilbyr gode medlemsfordeler.

15% rabatt på container og avfallssekk

Som medlem i Huseiernes Landsforbund får du 15% rabatt på leie av container og kjøp/henting av avfallssekker i vår nettbutikk. Benytt rabattkode HL i din handlekurv for å oppnå rabatten. Det vil si at en containerleie dekker inn medlemskontigent pluss litt til. Vi gjør oppmerksom på at 15% rabatt ikke gjelder andre tjenester.

Ved bestilling i nettbutikk skriv inn ditt medlemsnummer i kommentarfeltet rett før betaling. Finner du ikke medlemsnummeret ditt send SMS med HUSEIER til 2007.

I tillegg får du 200,- i ekstra vrakpant dersom du vraker din gamle bil på et av våre bilopphuggerier.

Viktig informasjon om faktura for borettslag og sameier

Under "Min side/Fakturaadresse" i Ragn-Sells sin nettbutikk kan du legge inn en egen e-post for faktura, dette sikrer at fakturaen sendes rett til fakturamottak dersom det er ønskelig. Fakturaer sendes til denne e-postadressen, og annen info til e-postadressen som er definert under «Min side/Personlige opplysninger».

10% rabatt på suge- og spyletjenester

Medlemmer i Huseiernes Landsforbund har også tilgang til 10% rabatt på alle suge- og spyletjenester fra vår avdeling for VA-tjenester. Nedenfor ser du noen relevante tjenester.

Relevante suge- og spyletjenester

10% rabatt på tanksanering

Har du en gammel olje- eller parafintank? Vi tilbyr også alle medlemmer i Huseiernes Landsforbund 10% rabatt på tanksanering. Vi sørger for at alt blir gjort korrekt i henhold til kommunale retningslinjer med tanke på dokumentasjon m.m.

  • Tømming og rengjøring
  • Oppgraving, bortkjøring og deponering
  • Analyser av grunn under tank ved mistanke om forurensing
  • Rapportering til kommune
  • Vi fyller også igjen hullet med rene masser dersom ønskelig

Ta kontakt med oss vedrørende tanksanering, så gir vi deg et pristilbud.

Meld deg inn i Huseiernes Landsforbund

Det er enkelt å melde seg inn i Huseiernes Landsforbund, meld deg inn i linken nedenfor.