Ragn-Sells er samarbeidspartner til Huseierne.

Huseierne

Medlemmer i Huseierne (tidligere Huseiernes landsforbund) får rabatter på containerutleie, suge- og spyletjenester og ekstra vrakpant hos Ragn-Sells. Det lønner seg å være medlem i Huseierne.

Privatperson: Meld deg inn i Huseierne
Sameie og borettslag: Meld dere inn i Huseierne

Rabatt på container og avfallssekk

Som medlem i Huseierne får du gode rabatter på leie av container og kjøp/henting av avfallssekker i vår nettbutikk. Benytt rabattkode for Huseierne i din handlekurv for å oppnå rabatten. Mer informasjon om rabattkoden finner du på Huseierne.no.

Ved bestilling i nettbutikk skriv inn ditt medlemsnummer i kommentarfeltet rett før betaling. Finner du ikke medlemsnummeret ditt send SMS med HUSEIER til 2007.

I tillegg får du ekstra vrakpant dersom du vraker din gamle bil på et av våre mottak for vrakbiler.

Viktig informasjon om faktura for borettslag og sameier

Under "Min side/Fakturaadresse" i Ragn-Sells sin nettbutikk kan du legge inn en egen e-post for faktura, dette sikrer at fakturaen sendes rett til fakturamottak dersom det er ønskelig. Fakturaer sendes til denne e-postadressen, og annen info til e-postadressen som er definert under «Min side/Personlige opplysninger».

Rabatt på suge- og spyletjenester

Medlemmer i Huseierne har også tilgang til rabatter på alle suge- og spyletjenester fra vår avdeling for VA-tjenester. Nedenfor ser du noen relevante tjenester.

Relevante suge- og spyletjenester

Meld deg inn i Huseierne

Det er enkelt å melde seg inn i Huseierne, meld deg inn via en av linkene nedenfor.